Toggle Nav

Maver MV-R Aas Tas

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
MAVER171108600
Ontworpen voor de commerciële visserijscène
Een hoogwaardige MV-R koeltas
Ontworpen om het aas koel en fris te houden
Zal gemakkelijk zes 3 pints Aasvoer bevatten
Met extra ruimte voor koelere packs
Met ritssluiting in twee richtingen
Ergonomisch ontworpen handgrepen
Beschikt over een waterdichte basis
Afmetingen: 57 cm x 20 cm x 23 cm
€ 28,99
Spaarpunten U verdient 29 Punten met dit product.
Vertel mij meer

De MV-R Aas Tas van Maver biedt je de ruimte voor maximaal 6 drie pint (10.23 liter) Aas tubes met extra ruimte voor koelpacks om je aas langer vers te houden, de beste manier om al het aas dat je nodig hebt te vervoeren je competitieve zomer vissen.

Ontworpen om wedstrijdvissers die op commerciële locaties vissen de best mogelijke kans op succes te bieden, is het MV-R-assortiment een stijlvol, dynamisch assortiment dat gerichte prestaties biedt in een gewaagde, eenvoudige stijl.

Met een waterdichte basis, ergonomisch ontworpen handgrepen en een duurzame, gemakkelijk toegankelijke tweewegsritssluiting, is deze aaszak ontworpen om uw leven als visser een beetje makkelijker te maken.


Voor welke discipline is het?

Ontworpen om aan al uw behoeften voor wedstrijdvissen te voldoen.


Waarom zou ik het kopen?

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke, stijlvolle manier om al het aas tot je beschikking te krijgen dat je nodig hebt voor die uiterst belangrijke wedstrijd zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je tekort schiet dan is het indrukwekkende potentieel van 18 pint (10.23 liter) van deze 57 cm x 20 cm x 23 cm aas tas van Maver is zeker de moeite waard een tweede blik.

Afgewerkt met de eenvoudige, opvallende branding van Maver, zal deze tas op elke locatie staan en je klaarstomen voor een opvallende performance.


Wat is het grootste voordeel?

18 pints (10.23 liter) aan aas, alles tegelijk te dragen!
Meer informatie
Brand Maver
Manufacturer Product ID N1214
To top