Toggle Nav

Maver Easy Flow Rivier Wedstrijd Leefnet 3.5m

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
MAVER171108252
Een gloednieuw 3.5m-schepnet
Ontworpen vooral voor gebruik op rivieren
Mesh laat de stroom van water vrij passeren
Het net helpt slepen te elimineren
Sterk aluminium frame overal
Helpt het net op de bodem te houden
Voorzien van een zwart gaas om aanvallen door roofdieren te voorkomen
De onderste 3 ringen zijn kleiner om te helpen het net door te trekken
€ 57,99
Spaarpunten U verdient 58 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Dit 3,5-meternet is ontworpen voor gebruik op rivieren, met gaas voor een vrije stroming van water, waardoor de weerstand wordt geëlimineerd, waardoor het gemakkelijk wordt om het net door het water te trekken.

Het Leefnet zelf is ontworpen om dicht bij de bodem van de rivier te blijven, en helpt de vissen kalm te houden door ze op hun natuurlijke, comfortabele niveau te houden, terwijl de zwarte kleur van het gaas het net van passerende roofdieren verduistert, waardoor je potentiële prijs wordt gegarandeerd en je vangst geen voer wordt voor een otter of aalscholver.

Met een sterk aluminium frame is dit een robuust net dat meerdere seizoenen kan worden gebruikt, terwijl de drie kleinere ringen aan de onderkant van het net het net snel en netjes door het net kunnen trekken, zodat je een snelle set up hebt en meer tijd hebt om te vissen.


Voor welke discipline is het?

De perfecte aanvulling op je Rivier Wedstrijd kit.


Waarom zou ik het kopen?

Wordt wedstrijd fit en klaar om je competitieve riviersessie vrij te laten stromen, zonder onderbrekingen van zware, niet-coöperatieve kit of langskomende roofdieren.

Dit Maver-net is ontworpen om net zo gemakkelijk te gebruiken en zo effectief mogelijk te zijn, zodat de energie van uw rivierwedstrijd een ongehinderde stroom van vispotentieel is.

Met een lengte van 3,5 meter heeft dit netwerk voldoende ruimte voor je wedstrijdwinnende sessie, in een ontwerp dat vissen blij, veilig en volledig kalm blijven totdat je klaar bent om ze weer in het water te zetten.


Wat is het grootste voordeel?

Bescherming van roofdieren.
Meer informatie
Brand Maver
Manufacturer Product ID E420
To top