Toggle Nav

Korum Weigh Sling

Op voorraad
SKU
PT171013152
Gladde, visvriendelijke voering
Extra sterk 600D buitenmateriaal
Extra sterke handgrepen
Geleverd in klittenband draagtas
Afmetingen: 85cm x 50cm
€ 17,39
Spaarpunten U verdient 17 Punten met dit product.
Met een slogan en bedrijfsethiek van "visgerei makkelijk gemaakt" richt Korum zich op het produceren van betaalbare, gebruiksvriendelijke, hoogwaardige visaccessoires voor de pleziervisser die van de sport houdt als hobby, in plaats van zijn meer competitieve elementen na te streven.

Met de Korum Weigh Sling komt het gebruiksgemak van de sterke, met vlaggestikte draagt / weeg handvatten, die superieure sterkte en grip bieden, zodat u uw vangst veilig en snel op de weegschaal kunt krijgen. Praktisch komt van het extra sterke 600D-materiaal van de sling en de soepele, visvriendelijke voering die ervoor zorgt dat geen van het beschermende slijm van de vis verloren gaat, waardoor het vochtig en ontspannen blijft totdat u klaar bent om het terug te brengen naar het water. En voor het prijs-kwaliteit-element, wordt de sling geleverd met een draagtas, zodat u hem thuis kunt krijgen met de rest van uw uitrusting zonder stank te veroorzaken of water over de kofferbak van uw auto krijgt - een noodzakelijke overweging als u voertuig wordt gedeeld met niet-vissende familieleden.

De Korum sling houdt vis centraal, biedt volledige ondersteuning aan alle vissen, zelfs aan de grotere kant van de schaal. De voering is visvriendelijk en zorgt ervoor dat het beschermende slijm dat vissen meeslepen niet wordt aangetast of verloren gaat, waardoor ze gezond en rustig blijven terwijl je ze uit het water hebt, terwijl ze ook schoon zijn, waardoor je gemakkelijk kunt behoud de volledige hygiëne aan de oeverrand.

Een weegband, zoals de meeste accessoires voor visverzorging, is een klein, goedkoop item dat een wezenlijk verschil maakt voor het welzijn van de vissen die uw haakaas nemen, en omhoog komen in uw schepnet; vissen is een sport en sporten is er om van te genieten door zoveel mogelijk mensen; daarom betekent het vrijgeven van gezonde, niet-gestresste vissen dat andere vissers de kans hebben om die vissen te proberen, en dat de populariteit van vissen als een hobby en een sport wordt verbeterd, samen met zijn reputatie voor het bevorderen van goede viskwekerij, iets dat vissen lang duurt en terecht genoten.
Meer informatie
Brand Korum
Manufacturer Product ID K0290012
To top