Toggle Nav

Korum Power Schepnet Combo

Op voorraad
SKU
PGPID17101404
  • Krimpfolie bij het uiteinde en tip voor een betere grip
  • Matzwarte afwerking met vastgezet schroefkopbevestiging
  • Super sterk Korum spreiderblok met isotopensleuven
  • Uiterst verplaatsbaar, perfect voor opportunistisch vissen
  • Nylon stinkkoker voor transport
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Grootte: 36inch, Lengte: 1.8m, Handgreep: 2-Delig
€ 45,23
Grootte: 36inch, Lengte: 1.8m, Handgreep: 1-Delig
€ 40,59

Perfect voor de opportunistische sportvisser die graag een kit in de auto houdt, zodat hij of zij kan profiteren van visstekken die in het voorbijgaan hun aandacht trekken, of in een oogwenk naar een nieuwe locatie of locatie kan gaan, in een oogwenk, de Korum Power schepnet Combo is draagbaar genoeg om te profiteren van de passerende vissersfanaten, maar sterk en duurzaam genoeg om de klus netjes en rustig te klaren met zo min mogelijk rompslomp.

De rand van dit schepnet is versterkt met een karper-zak materiaal, waardoor u extra kracht krijgt, en ervoor te zorgen dat een grote, levendige vis zich niet beschadigt tegen het net, of de klassieke "een die ontsnapt is" wordt door het breken van het net in zijn boze razernij en verlangen naar ontsnapping. Wanneer u in topconditie achter grote karpers aanzit, heeft u een landingsnet nodig waarop u kunt vertrouwen, en dit Power-aanbod van Korum geeft u dat zeker.


De hoge sterkte spreiderblok heeft isotopensleuven, waardoor dit schepnet een voor de hand liggende keuze is voor nachtvissers, maar ook voor hen die graag gebruik maken van betalights tijdens de winter, om een extra uurtje extra te kunnen vissen als het natuurlijke licht begint te verminderen.

De handgreep van het net is afgewerkt in strak, stijlvol matzwart, en aan het net bevestigd met een schroefkop met pennen. De Japanse krimpfolie siert eind en tip, geeft een ongeëvenaarde grip, zelfs bij koud, nat weer, wanneer alles glad is van de regen, en je vingers bijna volledig gevoelloos zijn,

Korum's merkslogan is "visgerei gemakkelijk gemaakt", en met de Japanse krimpgrepen, betalight gleuven en versterkte rand, hebben ze dat zeker waargemaakt met de Power Schepnet Combo. Opgedragen om ervoor te zorgen dat plezier vissers van alle leeftijden, achtergronden en niveaus van ervaring kunnen genieten van de ervaring van het bezitten en gebruiken van top-kwaliteit uitrusting en accessoires, Korum zijn toekomstgericht, en op zoek naar voortzetting en verhoging van de populariteit van de hengelsport in het Verenigd Koninkrijk door de komende generaties. Daarom zijn ze actief betrokken bij de campagne I Love Fishing van de Countryside Alliance, een programma van betrokkenheid en educatie dat tot doel heeft meer jonge mensen in de sport te betrekken.

Meer informatie
Brand Korum
To top