Toggle Nav

Korum Multi Mat

Op voorraad
SKU
PT171013154
Gecombineerde onthaakmat, weegband en draagtas
Ideaal voor de mobiele visser
Grote opvulling met hoge dichtheid
Blijf open opstaande zijkanten
Uitwendige afmetingen: L 85 cm x B 40 cm x D 18 cm
€ 40,59
Spaarpunten U verdient 41 Punten met dit product.
Ideaal voor de mobiele visser, deze Multi Mat van Korum is drie producten in één, een combinatie van een onthaakmat, een weegzak en een draagtas voor het ultieme waterkant visverzorgingsaanbod dat u niet te zwaar zal belasten het maakt niet uit hoeveel andere visgerei en uitrusting bij je hebt.

Met een groot oppervlak en schuimrubberen vulling van hoge dichtheid heeft de Multi Mat verhoogde, openstaande zijkanten om te voorkomen dat vissen van de mat glijden tijdens transport van en naar de weegschaal.
Als u uw hengelset zo licht mogelijk wilt houden of als uw sessie op en neer gaat aan de watekant dan is dit het visverzorgingsproduct voor u, waardoor u ruimte bespaart door multifunctionele oeverfunctionaliteit te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De slogan en ethos van Korum is "visgerei gemakkelijk gemaakt", en met deze multifunctionele drie-in-één mat hebben ze het zeker waargemaakt. Korum-kwaliteitsuitrusting voor pleziervissers uit alle disciplines en zijn betrokken bij de I Love Fishing-campagne, die de deelname aan het vissen beoogt te vergroten en de sport voor de volgende generatie sportvissers te laten groeien, meer mensen aanmoedigen om de prachtige waterwegen van Groot-Brittannië te verkennen en ontmoet de fantastische reeks vissen die op de loer liggen onder hun oppervlakten.

Een deel van het betrekken van nieuwe generaties bij het vissen zal onvermijdelijk gericht zijn op bezorgdheid over de ethiek en duurzaamheid van de sport vooral met betrekking tot hoeveel stress de vissen ervaren tijdens hun tijd uit het water. Mensen maken zich nu steeds meer zorgen dat hun plezier geen overmatige schade veroorzaakt en producten als het Korum Multi Mat zorgen ervoor dat vissen kalm en volledig beschermd blijven totdat ze weer in het water kunnen worden teruggezet.

Met een groeiende reputatie voor het produceren van kwaliteitsuitrusting voor vissers uit alle disciplines is Korum zeker een naam om naar te kijken als je overweegt om deel te nemen aan een bredere, prettige levensstijl.
Meer informatie
Brand Korum
Manufacturer Product ID K0290020
To top