Toggle Nav

Korum ITM Day Sack

Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
SKU
PT171013137
Volledig gevoerd harnassysteem
Ultra sterke en waterdichte basis
ITM compatibel
D-ringlussen voor het bevestigen van netten en onthaakmatten
Afmetingen: 34 cm B x 20 cm D x 38 cm H
€ 34,79
Spaarpunten U verdient 35 Punten met dit product.
Ideaal voor de visser die graag de waterkant afspeurs of die aan het vissen is tussen meerdere visstekken maar ook voor degenen die vissen in korte sessies. Deze Day Sack beschikt over een volledig gevoerd harnassysteem om te zorgen dat je helemaal comfortabel bent terwijl je je handen vrijhoudt om hengels, tuigen en alle andere kleine taken verwerkt die in een dag uit het leven van een actieve visser vormt.

Met een sterke, duurzame, waterdichte basis, kan deze dagtas onder alle omstandigheden mee worden genomen en op de oever naast je worden geplaatst voor gemakkelijke toegang terwijl je aan het vissen bent. Het is geschikt met Korum's ITM-assortiment aan opslagopties, wat betekent dat je de ruimte kunt maximaliseren door je uitrusting netjes op te bergen en te organiseren in ITm boxen.

Deze Korum-dagtas heeft ook D-ringen waarmee je gemakkelijk netten en onthakingsmatten aan de tas kunt bevestigen en je een compacte, gemakkelijk te dragen, volledig functionele baggage hebt voor kortere sessies waar je geen kruiwagen voor nodig hebt maar meer kit kunt meenemen dan in je jaszakken past.

Ontworpen om perfect bij de zwervende gespecialiseerde visser te passen is deze dagtas slechts één reden om Korum boven andere merken te kiezen, voor hun inzet om ervoor te zorgen dat uw hengelervaring zo probleemloos mogelijk is, hun stijlvolle, krachtige ontwerp en de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Met al je aas- en visaccessoires bij de hand in een tas die je moeiteloos kunt dragen en je handen vrij houdt voor andere taken wordt de 'vrije tijd' definitief teruggedraaid als een recreatieve bezigheid.

Een stijlvolle, praktische en duurzame optie voor sportvissers uit alle disciplines, met een praktische aantrekkingskracht voor gespecialiseerde vissers die niet noodzakelijkerwijs de hele dag op pad zijn maar toch alles bij de hand willen hebben, de ITM Day Sack is een functionele , duurzaam en op vissen gericht accessoire dat geschikt is voor elke hengelset.
Meer informatie
Brand Korum
Manufacturer Product ID K0290011
To top