Toggle Nav

Korum Five Rod Quiver

Niet op voorraad
SKU
PT171013149
Vijf hengelcapaciteit
Groot hoofdcompartiment voor paraplu of onderdak
Dubbelhandig, verstelbare schouderriem en handvat
Externe zak voor banksticks en andere accessoires
Afmetingen: 35 cm B x 15 cm D x 100 cm H
€ 41,75
Spaarpunten U verdient 42 Punten met dit product.
Met de mogelijkheid om maximaal vijf hengels vast te houden, een hoofdvak dat gemakkelijk een paraplu of een nachtelijke bivvy kan herbergen en een externe zak voor banksticks en andere accessoires is deze Korum Five Rod Quiver ideaal voor de gespecialiseerde visser die graag volledig voorbereid is terwijl het toch de mogelijkheid heeft om gemakkelijk in beweging te blijven.

Met een tweehandig, verstelbare schouderriem en draaggreep is deze quiver moeiteloos voor elke visser te dragen zelfs volledig geladen en stelt je in staat om te genieten van een uitgebreide hengelervaring op elke visstek zonder een volledig geladen kar mee te hoeven nemen een echte verkoopbewijs dat wanneer je visstek overstroomd is of U over ruw terrein loopt.

Het aanbieden van volledig gewatteerde bescherming voor al uw hengels en oeveruitrusting is dit een praktische, veelzijdige visbagage die je de vrijheid geeft om echt optimaal te profiteren van je hengelsessie en zo veelzijdig en flexibel te zijn als jij wilt of als de omstandigheden eisen.

Als je meerdere vissoorten tegenkomt tijdens je sessie geeft deze quiver je de gelegenheid om je uitgebreid hengelsamenstelling mee te nemen zodat je nooit de perfecte vis mist als je de juiste hengel nodig hebt.

De quiver is ook een geweldige optie voor individuele reizigers op vakantie die van hun hengelsport houden; pak de opbergtas op stop hem in je koffer en als je tijdens je reizen een waarschijnlijke visstek ziet heb je alles wat je nodig hebt voor een visdag en te zien wat er bijt.

Met een passie voor vissen die zich buiten bedrijfslogo's en praktische actie verspreidt wil Korum ervoor zorgen dat de liefde voor vissen in Groot-Brittannië nog vele generaties lang voortduurt.

Naast actieve betrokkenheid bij het opleiden en aanmoedigen van de volgende generatie vissers is Korum toegewijd aan het produceren van betrouwbare, hoogwaardige, probleemoplossende producten voor vissers van elke discipline en alle niveaus van ervaring.
Meer informatie
Brand Korum
Manufacturer Product ID K0290017
To top