Toggle Nav

Korum Bait & Bits Bag

Op voorraad
SKU
PT171013141
Ideaal voor opportunistische vissen
Geweldig voor al je aas en visgerei
Alles in één gemakkelijk te gebruiken tas
Grijp wat je nodig hebt, laad op en vertrek
Gewatteerde afneembare schouderriem en handvatten
Veeg schone voering
Reinig de rubberen basis
Afmetingen: 40 cm B x 24 cm D x 40 cm H
€ 22,41
Spaarpunten U verdient 22 Punten met dit product.
Je weet hoe frustrerend het is als je op vakantie bent op een nieuwe plek en je vertrekt aan het einde van de week, op woensdag gaat je op pad, een beetje verder weg dan je tot nu toe hebt verkend, en je ziet een schijnbaar perfecte visstek - maar je hebt geen aas of visgerei in je auto. En je hebt niet genoeg van je vakantie over om nog een dag terug te komen, voer je visstek en kom dan terug om te vissen.

Maar met deze handige, stijlvolle en grondig praktische Bait and Bits Bag van Korum zul je nooit meer tegen dit probleem aankijken. Thuis of onderweg, wanneer je op pad gaat, vooral naar een nieuw plekje of ergens waar je al een tijdje niet bent geweest laad de tas gewoon op met een selectie aas en wat aasgereedschap, slinger de gewatteerde, afneembare riem over je schouder en ga erop uit ervan overtuigd dat als er een potentiële vangstmogelijkheid is je meteen grondvoer kunt leggen zodat je tijd vrijmaakt om terug te komen en de visstek op de juiste manier probeert.

Met een veegschone voering en rubberen basis is deze aas en bits tas gemakkelijk en snel te reinigen na een opportunistische sessie dus ben je altijd klaar om gewoon te laden en te gaan. Er zijn ook draaggrepen, als je weet dat je naar beneden gaat om naar een mogelijke visstek te kijken, maar je wilt niet al je uitrusting naar beneden meenemen om te ontdekken dat het niet de moeite waard is om te proberen; draag je tas, vol met aas en gereedschap en als de actie er zo goed uitziet als je had gehoopt ben je klaar om te beginnen met grondlijnen ter voorbereiding op een goede sessie.

Dit is ook een handige tas om tijdens het gesloten seizoen te hebben, want het is de perfecte maat om enkele uren per week een paar uur rond te sjokken en ad-hoc strooivoeders te leveren, zodat de vis in de buurt van het seizoen ontspannen rondzwemt met het idee dat voedsel op miraculeuze wijze verschijnt, bekend is met je favoriete aas en meer kans heeft om een goede, sterke opbrengst te geven als je je haak er uit krijgt.

Of je nu op zoek bent naar een handig accessoire voor je eigen hengelset, of een cadeau voor een hengelenthousiasteling, dit is een ideal kado.
Meer informatie
Brand Korum
Manufacturer Product ID K0290015
To top