Toggle Nav

Korum 1.8m Power Landing Net Handle

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
PT171013127
Supersterke 1.8m-steel uit één stuk
Krimpfolie bij stoot en punt
Ontworpen voor meer grip
Matzwarte afwerking
Vastgezette schroefkopbevestiging
Nylon tas voor transport
€ 23,19
Spaarpunten U verdient 23 Punten met dit product.
Verbeter je waterkantstijl en -prestaties in één keer met dit elegante, stijlvolle schepnet van Korum. Een superkrachtige 6ft schepnetsteel krimpfolie op boven en onderkant en top voor verbeterde grip in alle weersomstandigheden gepresenteerd in een verfijnde matzwarte afwerking deze coole, eigentijdse schepnetsteel wordt vastgemaakt via een vastgespijkerde schroefkop waardoor uw schepnet ontstaat een opvallend modern uiterlijk, zonder af te doen aan goede kwaliteit, traditionele functie, prestaties en duurzaamheid.

Het perfecte waterkantaccessoire voor sportvissers van welke discipline dan ook. Deze schepnetsteel is geschikt voor een reeks van wateren en is sterk genoeg om op te vertrouwen ongeacht hoeveel vis je tijdens een wedstrijdsessie binnenhaalt of hoe groot die verbluffende karper is waar je je net uithaalt blijkt te zijn.

Dit schepmet zou er goed uitzien wanneer het wordt gebruikt met een zwart net hoewel het contrast van het zwarte steel tegen een groen gaas behoorlijk verbluffend kan zijn en het kan een geschikte look zijn als je jezelf wilt opstellen als de meest moderne stadsvisser van de stad.

Welke wateren je voorkeur ook heeft, welke vis je ook droomt te vangen aan de waterkant, wat je stijl en discipline ook is, de enige constante voor alle vissers is dat je een vangnet van topkwaliteit moet zijn. Niet alleen moet het gaas sterk genoeg zijn om een zware, levendige vis te houden het moet ook zacht genoeg zijn om die vis niet te beschadigen, ongeacht hoe hard hij in het net kan ronddobberen. Ondertussen moet uw schepnetsteel helemaal stijf zijn zodat u met een gerust hart uw vangst soepel, veilig en schoon binnen kunt brengen terwijl u ook lang genoeg bent om een vis in te zetten die het risico loopt zich aan de lijn te beschadigen of wordt gesneden bij de haak om op afstand van de oever te worden geslagen om schade te voorkomen en veilig naar binnen te brengen of om je in staat te stellen een vis naar dieper water te brengen waar hij kan herstellen van de beproeving om sneller gevangen te worden , voordat je je visstek verlaat om een andere visser te laten rennen voor zijn geld.
Meer informatie
Brand Korum
Manufacturer Product ID K0380005
To top