Toggle Nav

Korda Floss Caps

Op voorraad
SKU
PGPID17083157
Beveiligt uw haakaas efficiënt aan de door u gekozen rig
Snel, eenvoudig en veilig
Braid naald en fijne naald (compatibel)
Brand aasfloss op de flosscap om vast te zetten
Geen knopen vereist
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Kleur: Helder
€ 2,31
Kleur: Roze/Geel
€ 2,31
Kleur: Wit/Rood
€ 2,31

Vertel mij meer

De Korda Floss Caps bieden een effectieve manier om uw hooklink aan uw rig te bevestigen waardoor u snel, eenvoudig en veilig veel van de meest effectieve rigs kunt maken die u op de grove visscène zult hebben gezien, waardoor uw hengelspel wordt opgevoerd en je vangst verbetert ongeacht de stijl van de locatie waar je aan het vissen bent.

Voor welke discipline is het?

Tuigen worden al lang gebruikt in de karper- en roofvisserscène en evolueren voortdurend. Het creëren van een effectieve, praktische rig is een kunstvorm in het vissen en een geweldige manier om een glimp op te vangen van de denkzijde van het vissen. Wanneer je een ruw vistuig aan het maken bent, denk je aan het samenspel van stromingen en watercondities, wat waarschijnlijk de vis zal aantrekken die je wilt, terwijl je de overage vis ervan weerhoudt die je aas steelt terwijl het je haak ontwijkt.

Waarom zou ik het kopen?

Als u het creëren van effectieve rigs rommelig, lastig en tijdrovend vindt dan is Korda's Floss Caps het antwoord waar u naar op zoek was. Voor een veiliger opstelling van het tuig, kunt u de floss op het tuig branden en als u ervoor kiest om de Floss Caps te gebruiken hoeft u nooit meer een rig-knoop te knopen.

Wat is het grootste voordeel?

Geen lastige rig knopen meer - dat moet iets zijn om te vieren!

Meer informatie
Brand Korda
To top