Toggle Nav

Korda Black Singlez 2 Rod Buzzbar

Op voorraad
SKU
PGPID17102612
Gefreesd van lichtgewicht aluminium
Gemaakt volgens de hoogste normen mogelijk door JAG Products
Er zijn vier maten in het assortiment
Hiermee kunt u mixen en matchen
Maak het gewenste display tussen de hengel tops
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: 5inch
€ 35,95
Size: 6.5inch
€ 33,63
Size: 6inch
€ 35,95
Size: 4.5inch
€ 31,31
Vertel mij meer

De Korda Black Singlez 2 Rod Buzzbar, die vakkundig is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium, is het perfecte waterkant-accessoire voor de toegewijde karperliefhebber en is het resultaat van meer dan een half decennium samenwerking tussen twee grote merken - Korda en JAG.
Er zijn vier verschillende stijlen van buzzbar in dit hoogwaardige assortiment, ontworpen en gebouwd om een leven lang mee te gaan, zodat je een hengelsysteem kunt opzetten dat net zo onderscheidend is als jij. Mix en match eenvoudig uw buzz bars voor een opvallend display, of kies bijpassende buzz bars voor een naadloze presentatie aan het water. Vissen is nog nooit zo flexibel geweest, en er is ook nooit een waterkant-pakket geweest dat volgens zulke hoge normen is ontworpen en vervaardigd.
Of u nu op zoek bent om op te vallen in tijdens een drukke commerciele viswater of onopvallend aan een rustige, landelijke oeverrand deze buzz bars vertegenwoordigen u, uw manier van vissen en uw persoonlijkheid.
Als een moderne legende brengt het Singlez-assortiment passie, expertise, ontwerpmogelijkheden en vakmanschap van twee gedurfde merken die bekend staan om hoogwaardige prestaties samen in één foutloos product dat bovenaan de wensenlijst van elke visser moet staan.

Voor welke discipline is het?

Dit is een kwalitatief goed item waterkant artikel voor de karpervisserij dat ook een waardevolle aanvulling zou zijn op het visgerei van elke gespecialiseerde visser.

Waarom zou ik het kopen?

Het perfecte assortiment oever artikelen het hele Korda Black Singlez-assortiment is ontworpen en ontwikkeld om een leven lang mee te gaan; wanneer u artikelen uit dit assortiment koopt, koopt u de laatste hengelsteun die u ooit nodig zult hebben.

Wat is het grootste voordeel?
De JAG-techniek onderscheidt dit oerver artikel van alle andere op de markt en maakt het perfect voor de meest actieve vissers en het meest ruige waterkant. Als u op zoek bent naar duurzame kwaliteit en uitstekende prestaties, dan is het Korda Black Singlez-assortiment het enige oever artikel dat u ooit nodig zult hebben.
Meer informatie
Brand Korda
To top