Toggle Nav

JRC X-Lite Rod-Bloxx 3 Set

Op voorraad
SKU
PGPID170920472
3D CAD ontworpen en ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk
Vierkante voet met isotoopsleuf
Verstelbare scharnierende delen om het gripniveau te regelen
Stelgreepniveau met inbussleutel
Veranderbare inleg in 3 maten
Medium kan 14,15,16 mm karperhengels bevatten
Groot kan 17, 18, 19 mm karperhengels bevatten
Industrie eerst instelbare staafgreep voor 100% grip
Perfecte hengelgreep voor conventioneel tot extreem moeilijk hengelen
De krachtigste hengelsteun ooit ontworpen
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: Medium
€ 23,19
Size: Large
€ 23,19
Vertel mij meer

Ontworpen en ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk, heeft de JRC X-Lite Hengel Bloxx 3 Set een vierkante basis met een isotopenslot, waardoor het eenvoudig is om je beta-lampen te monteren, en een verstelbare scharniering, die het niveau van grip via je hengel regelt; de Medium Bloxx kan karperstangen van 14 mm, 15 mm en 16 mm bevatten, terwijl de Large Bloxx 17 mm, 18 mm en 19 mm karperhengels kan bevatten.

De JRC Bloxx is de eerste in de branche en biedt als enige hengelsteunen volledige, 100% grip en is de perfecte accessoire voor alle soorten karpervissen, van conventioneel vissen tot extreme wier vissen.

De grip is eenvoudig in te stellen met een inbussleutel, en verwisselbare inlays zijn verkrijgbaar in drie maten, zodat u een set-up kunt maken die bij uw stijl past.

De JRC X-Lite is het meest krachtige assortiment hengelsteunen dat momenteel op de markt is en iets dat zeker in je visgereibox moet zitten.


Voor welke discipline is het?

Een prestatiebevorderende waterkant-essentie voor de zwervende karper en gespecialiseerde visser, deze hengelsteunhoofden zullen u de flexibiliteit geven om effectief met meerdere hengels bij elke oever te vissen, terwijl ze gemakkelijk te vervoeren zijn.


Waarom zou ik het kopen?

Creëer een volledig functionele, flexibele visserij-set-up die je kunt veranderen wanneer de stemming je brengt, dankzij de drie veranderlijke inlays.


Wat is het grootste voordeel?

De functionaliteit en stabiliteit geboden door de unieke, 100% grip op de eerste plaats zal een revolutie teweegbrengen in uw hengelsport en u volledige gemoedsrust geven, zelfs tijdens de meest actieve sessie met de grootste karper.
Meer informatie
Brand JRC
To top