Toggle Nav

JRC Extreme TX 50 Hengel

Op voorraad
SKU
PGPID170920432
50 mm geleidepatroon met anti-wrap tip ring
Volledig Japans krimpfolie handvat
36T carbon progressive action blank constructie
Slanke inlay, vlechtbestendige SIC-geleiders
Koolstoflijnklem
Carbon molenzitting met isotoopsleuf
Laser gegraveerde metalen butt cap
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
JRC Extreme TX 50 Rod, Length: 12ft, Test Curve: 3.00lb
€ 141,59
JRC Extreme TX 50 Rod, Length: 12ft, Test Curve: 3.25Lb
€ 138,05
JRC Extreme TX 50 Rod, Length: 12ft, Test Curve: 3.50Lb
€ 138,05
Als u een toegewijde karpervisser bent, weet u hoe belangrijk het is om betrouwbare hengels van goede kwaliteit te hebben. En bij JRC weten ze hoe belangrijk het is om kwaliteitsvolle, betrouwbare visuitrusting te ontwerpen en te maken die net zo goed presteert als hij eruit ziet, en die kennis maakt de Extreme TX 50 tot de ideale hengel voor de karpervliegtuig, waardoor je een 36T carbon progressieve actie leeg krijgt met slanke inlay, omvlechtingsbestendige 3K-geleiders, waardoor het ideaal is om te vissen met de hardere, minder flexibele vlechtlijn die gemakkelijk andere staven kan beschadigen wanneer deze tegen de geleidingsringen wrijft.

Het geleidepatroon is 50 mm, met een anti-wrap tipring om elke keer een vloeiende overgang te garanderen, terwijl de volledige Japanse shrink wrap grip ervoor zorgt dat, hoe hard de vis ook vecht, of hoe nat het weer op de dag is om te zijn, zul je in staat zijn om je roede goed vast te houden. Zoals elke ervaren visser weet, kan een gebrek aan grip op een natte dag, wanneer hij wordt geconfronteerd met een sterke, levendige vis, je dure staaf zien zwemmen met de vissen - en het is altijd ook je oude favoriet; degene die je bereikt zonder een tweede gedachte, elke keer opnieuw. Kostbaar, frustrerend - en volledig te voorkomen als u investeert in een stang met krimpfolie, omdat dit type gripcoating bij alle weersomstandigheden superieure grip biedt, en tegen elke test waarmee uw hengel te maken krijgt.

Karpervissen is een levendige, uitdagende discipline, maar ook zeer lonend, als je de uitrusting en uitrusting hebt om een hap om te zetten, een vangst vast te houden en een vechtvis snel, veilig en schoon te brengen - dat is iets dat de JRC Extreme TX 50 geeft je zeker, samen met het vertrouwen om de toneelstukken te maken die je je volgende persoonlijke beste zullen geven.

De carbon reelhouder is uitgerust met isotoopsleuven om bètalampen in te passen, waardoor je de vrijheid hebt om tot diep in de nacht door te gaan met een karpersessie, terwijl de carbonlijnclip en de met laser gegraveerde metalen buttcap deze slanke zwarte staaf een stijlvolle afwerking geven die er zal uitzien vooral opvallend als de hengel in het spel is.

Als een van de merkenportfolio onder de vlag van Pure Fishing, heeft JRC een welverdiende reputatie als het gaat om het overtreffen van verwachtingen en het keer op keer leveren van kwaliteitsvolle visgerei en accessoires. Met dit stijlvolle, opvallende bereik aan karperhengels brengt JRC het beste van hedendaags design en klassieke prestaties samen, om u een hengelsportervaring te geven die u keer op keer wilt herhalen.
Meer informatie
Brand JRC
To top