Toggle Nav

JRC Defender Weeg Sling

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
PF170919648
Gemaakt van visvriendelijk en waterdicht 210D polyester
Super sterke weegbanden
Vaste rond de volledige perimeter voor ultieme sterkte
Maaswaterafvoersectie in de basis
Eenvoudig wegen en sneldrogend
Waterdichte draagtas
Afmetingen: 105cm x 66cm
€ 22,41
Spaarpunten U verdient 22 Punten met dit product.
Deze weegband van het JRC Defender-assortiment van visverzorgingsproducten wordt geleverd met een waterdichte draagtas met draaggreep, waardoor deze ideaal is voor het mobiele hengelvisterrein dat niet bepaald geschikt is voor transportwagens, en afhankelijk is van een rugzak en hun handen om te vervoeren al hun visgerei en uitrusting.

Deze veiligheidsriem is gemaakt van visvriendelijk 210D-polyester en heeft versterkte weegstaven, zodat de vis tijdens het wegen veilig in de tilband blijft en geen verwondingen veroorzaakt door een sterke, levendige vis die de tilband op de bank laat vallen terwijl hij slingert aan de binnenkant, en supersterke weegbanden, zodat je veilig en veilig dat monster van een persoonlijk record omhoog kunt tillen om precies te zien hoeveel je hebt verdiend met opscheppen. De JRC Defender Weigh Sling, die rondom de volledige omtrek is bevestigd voor ultieme sterkte, is ontworpen om een weegervaring te bieden die eenvoudig is voor de visser en zo stressvrij mogelijk is voor de vissen.

Ontworpen om gemakkelijk te wegen en tegelijkertijd snel te drogen. Deze weegband combineert, net als alle andere JRC-producten, de zorg voor het welzijn van vissen met aandacht voor de behoeften van sportvissers. Een spiraalbodem garandeert effectieve drainage en zorgt ervoor dat u een nauwkeurig gewicht krijgt, omdat de sling niet watervervuld is; bezorgdheid over wateroverlast stroppen resulterend in een onnauwkeurig gewicht zijn vaak aangehaald als reden voor vissers, in het bijzonder diegenen die actief betrokken zijn bij concurrerend vissen, ze niet gebruiken, maar met de aandacht voor detail die een kenmerk is van modern visuitrustingontwerp, heeft deze kwestie zijn aangepakt door fabrikanten van apparatuur, die ervoor zorgen dat de weegbanden voldoende worden ontwaterd, om ervoor te zorgen dat het gewicht van het water het geregistreerde gewicht niet vervormt, terwijl de vis ook tijdens het gehele weegproces volledig bevochtigd blijft.

Het JRC-merk is nu onderdeel van de Pure Fishing-portfolio en is gebouwd op het leveren van betaalbare, hoogwaardige hengelsportuitrusting aan sportvissers over het hele spectrum, en consequent de verwachtingen overtreffen. Als het gaat om visverzorgingsproducten zoals stroppen, heeft JRC er even over nagedacht wat het proces voor de visser gemakkelijker zal maken als ze doen wat het beste is voor de vis, resulterend in eenvoudig te gebruiken, functionele producten die een uitstekende kwaliteit bieden. all-round bankside-ervaring voor zowel vis als visser.
Meer informatie
Brand JRC
Manufacturer Product ID 1445890
To top