Toggle Nav

JRC Defender Slaapzakken

Op voorraad
SKU
PGPID17092038
3 seizoenen slaapzakken
Comfortabele, duurzame polyester constructie
Warme holle vezelvulling van 150 g / m2
Gladde crashritsen aan weerszijden van de tas
Elastische bedchair-aansluitingen voor hoofd- en voeteneinden
Centrale bevestigingsriem
Super kleine en lichte transportgrootte / gewicht
Geleverd met een compressiezak
Normale afmetingen: 210cm x 90cm
Brede afmetingen: 210 cm x 100 cm
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
JRC Defender Sleeping Bags, Size: Regular
€ 58,99
JRC Defender Sleeping Bags, Size: Wide
€ 57,81
JRC Defender slaapzakken


Nachtvissen is niet alleen een kans om meer of grotere vissen te vangen; gedeeltelijk maakt de aantrekkingskracht van nachtvissen voor bepaalde vissers deel uit van een wereld waarin mensen plotseling op de achtergrond zijn gaan zitten. Jij bent het, de maan, het water en de vis - en welk dierenleven zich ook veiliger voelt als de levensvormen met twee poten zich in bed nestelen. Ja, grotere, meer geobserveerde vissen komen soms 's nachts naar buiten en sommige soorten hebben een natuurlijke nachtelijke buiging; veel vissen, van alle soorten, zijn schemerig en houden van het diffuse onderwaterlicht van de schemering en de dageraad.

's Nachts vissen gaat niet alleen over de vis - als het ware, zouden stretchers, bivvies en slaapzakken niet zo goed verkopen als zij. Als je 's nachts op een waterkant bent, wakker aan het water bij het eerste ochtendgloren, benader je je sessie met een optimisme en energie die zelfs de meest basale uitrusting verbetert, en je een hele dag visplezier oplevert vanaf het begin. Maar zelfs in de zomer kunnen de nachttemperaturen merkbaar kil zijn, dus je hebt een slaapzak van goede kwaliteit nodig die je lekker warm houdt en klaar staat om bij het eerste licht met volledig enthousiasme af te werpen.

JRC's merkmotto is "meer verwachten", en met deze slaapzak is dat meer comfort, meer warmte, meer verwondering over uw vistrip - allemaal overtroffen en geleverd in een praktisch en stijlvol pakket.

Met een beoordeling van drie seizoenen, is deze duurzame, waterdichte slaapzak gemaakt van slijtvast, volledig waterbestendig polyester, met holle vezelvulling voor super-warme isolatie, waardoor je alle comfort hebt die je nodig hebt tijdens de voorjaars-, zomer- en vroege herfstnachten langs de oever. Soepele crashritsen, aan beide zijden gemonteerd, zorgen ervoor dat u gemakkelijk in- en uitstapt, wat ideaal is als u snel wilt reageren op een beetmelder.

De slaapzak is aan beide uiteinden voorzien van bedchairbevestigingen en een centrale bevestigingsriem, zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust die u stevig op één plek houdt! Verkrijgbaar in brede en normale maten, deze slaapzak is ontworpen om perfect in uw bedchair te passen, en geeft u volledig comfort, ongeëvenaarde warmte en een goede nachtrust. De slaapzak wordt geleverd met een drukzak, waardoor hij gemakkelijk en compact te vervoeren is, of het nu in een kofferbak, op een kruiwagen of in een koffer is.
Meer informatie
Brand JRC
To top