Toggle Nav

JRC Defender Slaapzak & Hoes Combi

Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
SKU
PF170919645
2 seizoen beoordeling
Waterbestendig, duurzaam polyester buitenste
Holle vezelvulling voor extra isolatie
Warme micro fleece voering
Bedchair bijlagen
Ontworpen voor veelzijdig gebruik gedurende het hele seizoen
Gebruik bij warm weer de slaapzak alleen
Gebruik voor kouder omstandigheden de slaapzak en dek deze af
Beide houden je zelfs op de koudste nachten warm en droog
€ 110,19
Spaarpunten U verdient 110 Punten met dit product.

JRC Defender Slaapzak & Hoes Combi,


Als je het niet erg vindt in welke tijd van het jaar je de hele nacht buiten bent, en je een slaapzak wilt die warm is in de winter, maar niet overweldigend in de zomer, dan biedt de JRC Defender Slaapzak en Cover Combo je de veelzijdigheid en comfort voor alle weersomstandigheden die u nodig hebt.

Met een slaapzak voor drie seizoenen en een afneembare hoes voor twee seizoenen slaapzakken, hebt u de flexibiliteit om uw slaaparrangementen snel en gemakkelijk aan te passen aan het seizoen en de weersomstandigheden; sommige winternachten kunnen te warm zijn voor de diepte en het gewicht van een vijf seizoenen slaapzak, terwijl zomerse temperaturen kunnen dalen als de spreekwoordelijke steen 's nachts. Met een slaapzak en overtrekcombinatie wordt u nooit verrast. Als het te koud wordt, ritst u de twee seizoenen beoordeeld slaapzakbedekking op voor totale holle vezel, micro-fleece-warmte die u de hele nacht doorbrengt, en ziet u warm, fris en klaar voor het vissen. Zelfs in de wildste winterstorm, blijf je warm en droog met de bedekking van de slaapzak bevestigd. Als het weer een beetje zwoele is (of barmy ...) en je bent te warm met de hoes van de slaapzak erop, pak je deze eenvoudig uit om te genieten van het koele comfort, de weerbestendige wrap-up van een slaapzak die drie seizoenen volledig waterbestendig is .

Met de Defender-slaapzak en Cover Combo kunt u uw nachtelijke oever ervaring personaliseren, de warmte en het comfort van uw slaaparrangementen afstemmen op uw behoeften en voorkeuren - omdat JRC weet dat sommige vissers het leuk vinden, terwijl anderen meteen beginnen te rillen de nachttemperatuur daalt onder de dubbele cijfers. Of je nu in je element bent tijdens een koude winternacht, of je bent liever volledig afgeschermd tegen de elementen, deze combinatie van slaapzak en slaapzakhoes, van een merk dat vissers uitdaagt om "meer te verwachten", is de perfecte manier om uw viservaring te verbeteren. Meer verwachten met de combinatie van JRC-slaapzak en slaapzakafdekking; meer plezier, meer vis en meer verhalen om te vertellen.

Met enkele jaren ervaring in het maken van praktische, stijlvolle essentiële vissen, komt JRC nu onder de paraplu van Shakespere en maakt deel uit van de Pure Fishing-portfolio, waardoor het merk een welverdiende positie van bekendheid krijgt die nog vele jaren zal blijven bestaan .

Met deze combinatie van warme, comfortabele holle vezels en micro-fleece slaapzak en hoes, heeft JRC het nachtvissen het hele jaar door een aantrekkelijke propositie gemaakt, waarbij het de verharde weinigen overstijgt, en in de wereld van alle vissers, ongeacht hun achtergrond, en hoezeer ze ook van hun comfort houden.

Meer informatie
Brand JRC
Manufacturer Product ID 1441639
To top