Toggle Nav

JRC Defender Schuilplaats

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
PF170919640
5.000HH 210D PU gecoat polyester
Getapete naden
Gordelspanners aan de voorkant elastisch
Versterkte bevestigingspunten
Twee, stijve, 5-delige 16 mm 6061 lichtgewicht aluminium palen
Zeer praktisch ontwerp met maximale interne ruimte
Vergrendelende trekbalken
Bevestigingsriemen met klittenband voor hengels
Geleverd met Heavy Duty T-haringen en draagtas
Stevig en licht velcro-in grondzeil
Spanstangen inbegrepen
Compleet met duurzame en gemakkelijk toegankelijke draagtas
Binnenafmetingen: B 280 cm x D 200 cm x H 135 cm
Transportmaat: L 90cm x D18cm
Gewicht 5.5kg
€ 113,67
Spaarpunten U verdient 114 Punten met dit product.
De JRC Defender Schuilplaats met zijn 5000 mm hydrostatische kop en 210D polyester coating, biedt een efficiënt gemaximaliseerde binnenruimte, waardoor je voldoende ruimte hebt om jezelf en je uitrusting droog te houden, en wordt geleverd met een eigen draagtas voor eenvoudige opslag en transport.

Met getapete naden voor volledige weerbestendige bescherming, en een deur in twee richtingen met brievenbusstijl die je volledig beschermd houdt tegen de elementen, terwijl je nog steeds kunt blijven vissen en versterkte bevestigingspunten, zal je oeververblijf warm en droog blijven, zelfs als de het weer dat niet is.

De bivvy wordt geleverd met opties voor drie deurruiten: groen, transparant pvc of mesh met mozzie, waardoor u de flexibiliteit hebt om de bescherming te kiezen die geschikt is voor u en uw vissen. Als je de neiging hebt om te vissen bij nat weer, maar je nooit weerhoudt om je hengels eruit te halen, dan laat doorzichtig PVC je volledig zicht zien over het water, terwijl je uit de regen blijft tot je een hapje krijgt. Als je een visser bent in de late zomer, en vooral als je graag naar Schotland gaat voor een beetje sport, dan is het mozzi-gaas misschien meer iets voor jou, houdt het je koel en houdt je de overlast van de natuur tegen.

De bivvy wordt geleverd met zware T-haringen en kan veilig worden geplaatst om het ergste weer te weerstaan dat het Britse weer kan veroorzaken, zodat je vissen niet wordt onderbroken, ongeacht de wind en regen besluiten te doen, terwijl een stoere maar toch lichtgewicht klittenband - in grondzeil en in elkaar grijpende trekbalken completeert dit functionele pakket.

"Expect more" is het motto van JRC, en met de Defender Schuilplaats betekent dat meer bescherming, meer comfort, meer gemak, bij elk weer, aan elke oeverzijde. Met een reputatie gebouwd op kwaliteit bankside comfort en gemak, en een respect voor de behoeften en voorkeuren van vissers, biedt JRC betaalbare kwaliteit en comfort die karpervissers het hele jaar door succes bezorgen, en zorgt ervoor dat je nooit een kans hoeft te missen om ga naar buiten en werp weg.

Ideaal voor overnachtingen en kortere sessies, bivakkers zijn de meest praktische vorm van oeveropvang en het gemakkelijkst te verbeteren voor bescherming tegen alle weersomstandigheden - voeg eenvoudig een omslag toe en u bent klaar om te vertrekken.
Meer informatie
Brand JRC
Manufacturer Product ID 1441620
To top