Toggle Nav

JRC Defender Schepnet

Op voorraad
SKU
PGPID17092023
Sterke en stijve koolstofcomposiet 42'-armen
Zachte, matzwarte mesh
Zwaar strooiblok
Sterke en stijve carbon composiet 6 '(1.80m) paal
Geleverd in een nylon tas
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Grootte: 42inch (1.07m)
€ 40,38
Je hebt met succes een vis gespeeld die er op je duim uitziet als je nieuwe persoonlijke record. Je hebt glinstering van het oppervlaktelicht opgemerkt op schijnbaar perfecte schalen, je hebt de kracht en wilde woede van het beest gevoeld terwijl het met je lijn liep, en je hebt zijn gladde bochten gezien toen het het oppervlak brak een paar keer. Je bent doorweekt van het zweet, je ademt hard en denkt na over de beste manier om met deze grote schoonheid te poseren zodra je het uit het water haalt.

Maar voordat je het gewogen kunt krijgen, vóór de fotomoment, moet je het echt uit het water halen, zo snel, soepel en voorzichtig mogelijk. Dat is waar je schepnet van pas komt.

Met 42 inch is het JRC Defender-schepnet groot genoeg om vrijwel alle vissen te vangen die je waarschijnlijk tegenkomt in de Britse wateren, inclusief de grotere karpers die rondrijden, terwijl het zware spreaderblok de spanning van een grote karper neemt vis, waardoor je volledig vertrouwen hebt in je net als je de vis naar de oever brengt en hem optilt. De sterke, stijve carbon composietconstructie zorgt ervoor dat uw nethandvat niet zal buigen onder het gewicht van zelfs de grootste vis die u waarschijnlijk in het Verenigd Koninkrijk zult vinden, waardoor u niet alleen perfect kalm kunt blijven als u uw vangst meeneemt up-and-out, maar zorgt er ook voor dat je schepnet lang meegaat en goed presteert, voor de komende jaren.

Het middelgrote zwarte maaspatroon contrasteert goed met de lichamen van de meeste vissen, zodat u gemakkelijk kunt zien waar uw net eindigt en uw vis begint wanneer u de vis optilt om in te wegen, en voor foto's, zelfs 's nachts, met toortslicht . Het gaas is visvriendelijk, met de nieuwste visveiligheidsmaatregelen die overal worden toegepast, zodat zelfs een levendige vis, woedend op vallen voor de kunst van het haakaas, zichzelf geen schade aanricht in het net.

De paal van het net is 6ft lang en biedt je de mogelijkheid om je vissen vrij te houden van riet en haken en in de randen van diep water bij terugkeer. Door een vis terug te brengen naar dieper water kan hij snel zuurstof winnen en zo sneller herstellen van de vangst.

Het schepnet van de Defender 42 "wordt ook geleverd met een eigen nylon draagtas, zodat je thuis niet in de problemen raakt omdat je op de achterbank van de auto visrijk water krijgt!
Meer informatie
Brand JRC
To top