Toggle Nav

JRC Defender Bivak Tent Overtrek

Op voorraad
SKU
PGPID170920092
Ontworpen om gebruikt te worden met je Defender bivvy
Roeit condensatie uit in koude en vochtige omstandigheden
Het voegt ook extra isolatie toe aan uw bivvy
Twee zijvleugels aan de voorzijde bieden extra opbergruimte
Ruimte ontworpen voor items zoals aasemmers en vuile laarzen
1 Man Afmetingen: 235 cm L x 270 cm B x 140 cm H
1 man Gewicht: 1,7 kg
2 Man Afmetingen: 295cm L x 300cm B x 150cm H
2 man Gewicht: 2,1 kg
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Grootte: 1 Persoon
€ 67,27
Grootte: 2 Personen
€ 75,39
Toegewijd om de sportvissers van vandaag te voorzien van de verbeterde kwaliteit en waarde van morgen, is JRC uitgegroeid van een dynamisch uitdagermerk tot een betrouwbare, vertrouwde naam in de hengelsportwereld.

Met een 5.000 hydrostatische kop, getapete naden en opbergruimte aan de zijkant voor vuile laarzen en aas emmers, is de Defender Bivvy Overtrek de perfecte aanvullingen en complimenteert je JRC Defender Bivvy, waardoor je extra isolatie en bescherming tegen condensatie krijgt - van vitaal belang bij koud, vochtig winternachten wanneer de visserij goed zou kunnen zijn, maar het weer is dat zeker niet.

Het praktische ontwerp van de Defender maximaliseert de bruikbare interne ruimte, waarbij de opslagopties voor de laarzen en emmer aan de zijkant een bijzonder goede functie zijn, en een die je bij veel producten tegen deze prijs niet zult vinden. Maar dat is de kern van het JRC - consequent de verwachtingen overtreffen, en bovenal presteren wat betreft het toevoegen van waarde en het aantrekkelijk maken van hun producten voor sportvissers die op zoek zijn naar kwaliteit, waarde en duurzaamheid.

De Defender Bivvy Overtrek wordt geleverd in maten die passen bij de one-man of two-man Defender bivvy.

Als u op zoek bent om 's nachts te vissen, moet u op zoek naar een bivvy overtrek. En als u op zoek bent naar betaalbare, duurzame kwaliteitsopties, dan is JRC een merk waarop u uw aandacht wilt vestigen.

Voor betaalbare kwaliteit zonder compromis, vertrouw de visie en focus van het team achter het JRC-merk. Wanneer je een kwalitatieve bivvy nodig hebt voor een redelijke prijs, is de JRC Defender een goede koop, ongeacht hoe lang je hebt gewandeld.
Meer informatie
Brand JRC
To top