Toggle Nav

Guru X-Change Distance Feeder Weights

Op voorraad
SKU
PGPID17112316
Verkrijgbaar in twee verpakkingsgroottes
Licht, wordt geleverd met 2 gewichten van 20 g en 2 gewichten van 30 g per verpakking
Zwaar, biedt 2 gewichten van 40 g en 2 gewichten van 50 g per verpakking
Weeg je feeder sneller naar de bodem van je visstek
Heeft een unieke draai-en-kliksysteem toe
Voeg gewichten toe en verwijder ze zonder uw feeder te hoeven veranderen
Dit betekent dat u het zich kunt veroorloven minder feeders naar uw visstek te nemen
Ideaal om uw visgerei zo licht, eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk te houden
bespaart u vitale seconden tijdens een wedstrijdsessie
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Weight: Light Spare Pack
€ 3,47
Weight: Heavy Spare Pack
€ 3,93
Guru X-Change afstands feeder gewichten,

De Guru X-Change afstandsvullergewichten zijn er in twee verpakkingsgroottes; Lichtgewichten, die u twee gewichten van 20 g en twee gewichten van 30 g per verpakking bieden, of Heavy Weights, die twee 40 g en twee 50 g gewichten per verpakking bieden.

Door je feeder te wegen, kun je sneller naar de bodem van je visstek zinken, waardoor de interesse van vissen die daar rondscharrelen toeneemt; alles wat je in een X-Change-afstandsfeeder levert, zal veel lekkerder en gemakkelijker voor vissen zijn om te pakken en te snacken dan de natuurlijke larven en andere hapjes in het water dus met een paar fatsoenlijke gewichten die gemakkelijk te verwisselen zijn, je krijgt zeker beten van vis die op zoek is naar een gemakkelijke maaltijd. In diepere wateren zul je waarschijnlijk meer vissen vinden, die meer zelfvertrouwen hebben over het verkennen van nieuwe voedselaankomsten en dus hoe dieper je je aas kunt nemen hoe meer kans je hebt om een ​​wedstrijd te winnen.

De feeders zijn voorzien van een uniek draai-en-kliksysteem, waarmee u eenvoudig gewichten kunt toevoegen en verwijderen zonder dat u uw feeder hoeft te veranderen. Dit betekent dat u het zich kunt veroorloven om minder feeders aan uw visstek te nemen, zonder uw matchpotentieel in gevaar te brengen, en is ideaal om uw visgerei zo licht, eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk te houden, en bespaart u vitale seconden tijdens een wedstrijdsessie.
Meer informatie
Brand Guru
To top