Toggle Nav

Gardner Target Speci-Straight Point Haken

Op voorraad
SKU
PGPID17072202
Matte geplateerde afwerking vermindert schittering bij helder water
Gefabriceerd in Japan met hoog koolstofgehalte
Draad is gesmeed en dubbel getemperd voor sterkte en betrouwbaarheid
Chemisch geëtste, superscherpe rechte punten
Deze haken hebben een agressief oog van 18 graden naar binnen gekeerd
Geleverd met 10 haken per pakket
Verkrijgbaar in meerdere maten
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Gardner Target Speci-Straight Point Hooks, Size: 16 Barbed
€ 2,19
Gardner Target Speci-Straight Point Hooks, Size: 10 Barbed
€ 2,19
Gardner Target Speci-Straight Point Hooks, Size: 12 Barbed
€ 2,19
Gardner Target Speci-Straight Point Hooks, Size: 14 Barbed
€ 2,19
Vertel mij meer

Deze Target Speci-Straight Point Haken zijn een geweldig patroon dat perfect is voor een breed scala aan hengelmethoden, met bijzondere nadruk op ledgering-, bout- en feedertechnieken. Of je nu haartuig of een traditioneel haakaas aanbiedt, deze fantastische haak met rechte punt biedt uitstekende, betrouwbare prestaties voor alle rivier- en stilstaande water en witvis hengelen.

De belangrijkste mechanische kenmerken die helpen bij het zo effectief maken van deze recht toe te passen Speci-Straight haken is de combinatie van een agressief in-gedraaid oog en een uitstekend scherp, recht haakpunt, waardoor je een haak hebt die scherp draait, diep zit en nog goed vasthoudt veilig.

De sterke, hoogkoolstofdraad die in deze haken wordt gebruikt, is een uitgebalanceerde meter die, eenmaal gesmeed en getemperd, alle kracht biedt die je nodig hebt voor elk scenario voor ruwe visserij. Met dit kenmerk worden de nieuwe doelspecimenhaken onderscheiden van die op de markt, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan soorten.


Voor welke discipline is het?

Of het nu gaat om het vissen op grote karpers of barbeelen, het uitwerpen in onkruidachtige en het vermogen om zware vissen te hanteren, of dat je de oevers besluipt op zoek naar het perfecte kleine exemplaar, deze haken zullen een waardevolle toevoeging zijn in uw visgerei doos.


Waarom zou ik het kopen?

Als je het meeste uit je witvis vissen wilt halen, is dit een veelzijdige haak die uitstekende prestaties biedt op bijna elke water waardoor je flexibiliteit hebt en je vispotentieel maximaal is.


Wat is het grootste voordeel?

De actie op deze haken is scherp en sterk, waardoor ze een duidelijke winnaar zijn voor vissers die de kracht en prestaties van een haak met weerhaken willen, in een vorm die vriendelijker is om te vissen, en geschikt voor alle commerciële locaties, waarvan vele geen haken met weerhaak willen.
Meer informatie
Brand Gardner
To top