Toggle Nav

Fox RX+ 3 Hengel Presentatie Set

Op voorraad
SKU
FOX171002056
  • Weerbestendige behuizing
  • Digitaal schakelschema
  • D-Tec Plus-detectiesysteem (DTSS)
  • Lage batterij verbruik
  • Dag en nacht modus
  • Waarschuwing voor bijna lege batterij
  • Vereist 2 x AA-batterijen
€ 615,59
Spaarpunten U verdient 616 Punten met dit product.

De Fox RX+ 3 Hengel presentatie set brengt de Fox-kwaliteit naar een verbeterde versie van de NTX-R. Toegevoegde functies op de RX+ 3 omvatten handmatig selecteerbare dag- en nachtmodus met de mogelijkheid om de helderheid van de LED's met twee kleuren handmatig te veranderen niet alleen voor vissen overdag of 's nachts, maar ook binnen dag- of nachtmodus, om aan de omstandigheden te voldoen of dat nu een heldere zomerzon is op een gouden uitgestrekt strand of koelere herfstdagen in de schaduw van lommerrijke rivieroeverwilgen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de LED-flitser zien en snel reageren.

Waarschuwing bij een lege batterij elimineert het risico dat uw sessie wordt verknoeid door het leeg raken van de batterij - zolang u eraan denkt om een paar reservebatterijen in uw vistas te doen, kunt u ze eenvoudigweg vervangen en kunt u nog een paar uur langer meedraaien. De RX+ is een laag verbruik beetalarm, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitgeven van een fortuin aan batterijen gedurende de levensduur van uw alarm.

Met een grotere speling rondom het wieltje en een betere afwatering, zou u niet te veel problemen moeten hebben met koude omstandigheden waardoor het rolwiel vastloopt, wat leidt tot veel meer plezier tijdens visavonden in de winteravonden.

De RX+ heeft gevoeligheidsregeling, die werkt om valse triggers door wind- of waterbewegingen aanzienlijk te verminderen en zelfs te elimineren. In alle gevoeligheidsinstellingen behalve het maximum, is continue beweging in dezelfde richting over een bepaalde afstand vereist om het alarm te activeren. Elke verandering in richting reset de teller naar nul. Als je 's nachts aan het vissen bent, wordt je gewekt voor een sterke stroming die je lijn doet trillen!

De rubberen handgrepen zijn ontworpen om zacht voor je hengel te zijn, terwijl ze toch een stabiele, veilige grip bieden.

De RX+ heeft een volledig gesloten, waterdichte behuizing, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als uw uitrusting nat wordt.

Met een welverdiende reputatie voor kwaliteit, kunt u volledig vertrouwen hebben in uw Fox RX+ 3 hengel presentatieset om u te dienen, ongeacht uw stijl van vissen.

Meer informatie
Brand Fox
Manufacturer Product ID CEI157
To top