FishSpy Onderwater Camera

Niet op voorraad
Model:
FS-FISHSPY-CAM
Reference:
TFG16071501
 • Stream live onderwaterbeelden naar je telefoon of tablet
 • Geen telefoon- of internetsignaal nodig
 • Nooit meer raden - vind de perfecte visfuncties
 • Controleer je aaspresentatie
 • Kijk live terwijl vissen interactie hebben met je aas
 • Neem tot 7 uur beeldmateriaal op de ingebouwde harde schijf op
 • Batterijduur van meer dan 4 uur
 • Tot 100 meter bereik
 • Markeer uw belangrijkste momenten tijdens het opnemen
 • Perfect voor karpervissen
 • Deel de actie - en degene die ontsnapte!
€ 5,27
Email naar een Vriend

Het is ongetwijfeld de droom van iedere visser om exact te zien wat er onderwater gebeurt, het liefste live vanaf je visstek of vanuit je boot. De FishSpy Underwater Camera kan deze droom waarmaken! Het is tijd om de vissen live te bekijken vanaf je telefoon of tablet. Het resultaat van twee jaar lang intensief ontwikkleen van Total Fishing Gear maakt de FishSpy tot een innovatief camerasysteem waarmee je ver kunt werpen en de beelden vervolgens kunt streamen naar je telefoon of tablet. Zo kun je dus exact zien wat er onder water gebeurt. Let er op dat dit apparaat alleen video kan streamen naar je telefoon of tablet wanneer je WiFi verbinding hebt. De verbinding kan even verdwijnen wanneer je FishSpy volledig onder water zit. Het streamen zal echter meteen doorgaan zodra het apparaat weer verbinding heeft met je systeem en zal de shots die je gemist hebt toen de verbinding weg was ook opslaan. Of je nu een karpervisser bent en wil zien hoe je aas er onder water uit ziet of een roofvisser die op zoek is naar mooie stekken, de FishSpy is de perfecte tool!

Eén van de grootste voordelen van het FishSpy systeem is dat je geen intern signaal verbruikt, dus dit systeem zal je internet abonnement niet beïnvloeden. Sterker nog, je telefoon hoeft niet eens een signaal te hebben! Het apparaat creëert zelf een WiFi verbinding met je telefoon of tablet, zodat je van prachtige beelden kunt genieten aan de waterkant. Om te verbinden zet je je WiFi op je telefoon of tablet aan en zoek je naar je unieke Fish-Spy code. Dit is normaal gesproken een reeks van drie nummers die je kunt vinden op de kaart die bij je apparaat wordt geleverd of wanneer je je camera aan je systeem koppelt (de code kan bijvoorbeeld FishSpy-123 zijn). Download de FishSpy app en je bent klaar om op te nemen en live te bekijken!

Als je op zoek bent naar een fishfinder die geen klein fortuin kost dan is dit de perfecte tool voor jou. Werp de FishSpy simpelweg uit en bekijk de beelden op je telefoon. Je zult al snel zien of je een goede visstek hebt gevonden! Dit is echter niet het enige voordeel van de FishSpy. Dit apparaat streamt namelijk live beelden naar je apparaat, in plaats van dat een computer probeert te achterhalen hoe de bodem er uit ziet. Dit bekent dat je de FishSpy kunt uitwerpen naar een goede stek en er dan een rig onder kunt plaatsen, net als bij een marker. Hierdoor kun je beelden van de vis krijgen terwijl je aan het vissen bent. Dit stelt je in staat om precies te achterhalen hoe de vissen zich onderwater gedragen en je visserij hierop aan te passen. De bovenkant van de vin-achtige FishSpy is uitgevoerd in een opvallende oranje kleur, wat het apparaat niet alleen aerodynamisch maakt maar ook eenvoudig te spotten in het water.

Door de FishSpy uit te werpen en langzaam binnen te halen kun je binnen no-time een groot deel van het water bekijken. Dit geeft je de ultieme nauwkeurigheid om op de juiste stek te vissen, omdat je hotspots kunt zien die van boven het water niet te vinden zijn. Je kunt belangrijke momenten van de livestream markeren, zodat je deze later kunt terugkijken en de gevonden hotspot nog eens nader kunt bekijken.

De FishSpy wordt opgeladen via een USB kabel. Dit betekent dat je het apparaat bijvoorbeeld kunt opladen door hem in je laptop te pluggen of met een draagbare powerbank. Het heeft een indrukwekkende batterijduur: je kunt maar liefst vier uur achter elkaar filmen en een enorme berg aan data verzamelen. Het apparaat is in drie uur volledig opgeladen en kan tot zeven uur video opslaan. Dit houdt in dat je je een paar uur van je ochtendsessie kunt filmen, vervolgens even opladen, drie uur van de middagsessie filmen, weer even oplpaden en dan de laatste uurjtes voor het donker wordt ook nog meepakken. Zo kun je enorm veel inzicht over de vissen en het aasgedrag verkrijgen over de verschillende momenten op de dag, die je bij de volgende sessie weer kunt gebruiken.

Bekijk je aas presentatie, zie wat er onderwater gebeurt en leer hoe de vissen zich gedragen: niets is onmogelijk met de FishSpy Onderwater Camera!

 

Meer informatie
Brand Fishspy
Manufacturer Product ID FS-FISHSPY-CAM
To top