Toggle Nav

Dynamite Swim Stim Pellet Soak Betaine Green 500ml

Op voorraad
SKU
DB17111733
Gemaakt met Swim Stim Koi-technologie
Multi-gebruik pellet rehydratatievloeistof
Ontworpen om voerpellets te versterken / weken
Voegt kleur en smaak aan hen toe
Gemaakt om te helpen bij het aantrekken van vissen in uw zwemmen
Gebruik ze om uw Pro-Expanders voor te bereiden en te verbeteren
Geleverd in flessen van 500 ml
Alleen beschikbaar in het VK
€ 5,79
Spaarpunten U verdient 6 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Multi-use rehydratie voor al uw pelletaas, deze Swim Stim-vloeistof van Dynamite Baits is een effectieve manier om al uw pelletvoeders te stimuleren of te laten weken voor extra aantrekkingskracht en prestaties.

Geven u een betere kleur en smaak, waardoor uw vissen weer meer vissen krijgen, waardoor uw kansen op een geslaagde sessie groter worden.

Een ideale manier om je Pro Expanders voor te bereiden en te verbeteren, en alleen verkrijgbaar in Groot-Brittannië, deze Swim Stim-vloeistof moet absoluut deel uitmaken van de lokdoos van elke visser.


Voor welke discipline is het?

De perfecte aanvulling op elk karper- of specimenaas.


Waarom zou ik het kopen?

We weten allemaal hoe frustrerend het is om een grote zak pellets te kopen en dan te ontdekken dat het weer, werk of het leven in het algemeen je ervan weerhoudt zo vaak als je had gepland op de bank te stappen. Wanneer je eindelijk de kans krijgt om een hengel nat te maken, zien je pellets, hoewel nog steeds goed, er een beetje flauw uit en je bent bang dat ze hun best zullen doen.

Als de koude, halfhartige pellets van het weer je niets dan blanks opleveren. Door ze op smaak te brengen met een additief zoals Dynamite Swim Stim Pellet Soak wordt de geur en visuele aantrekkingskracht versterkt, vis aantrekkelijker en brengen ze meer in uw visstek.


Wat is het grootste voordeel?

Moeiteloze pellet boosting actie.
Meer informatie
Brand Dynamite Baits
Manufacturer Product ID DY1420
To top