Toggle Nav

Dynamite Carp-Tec Scopex Boilies

Op voorraad
SKU
PGPID171101012
Oorspronkelijk ontwikkeld voor zwaar traceren in Europa
Biedt een betaalbare, consistente, hoogwaardige boilie
Indrukwekkende basismix en verbeterd smaakbereik
Perfect voor hoge voersituaties en nieuwkomers op karpervissen
Indrukwekkende resultaten, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland
Inclusief gratis zakje pop-ups
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: 15mm, Weight: 2kg
€ 12,75
Het perfecte arsenaal voor karpervissen, of het nu is uitgepakt door een enthousiaste nieuwkomer in de viswereld, of samengebracht door de ervaring, kennis en goed beoordelingsvermogen van een visser die vele seizoenen en sessies heeft gezien en komt van het volledige bereik van het oeverterrein, isn niet niet alleen gemaakt van slanke, krachtige staven, soepel afgewerkt in subtiel stijlvol matzwart, roestvrij staal accenten glinsteren in de eerste zon van de lente, of sterke, duurzame netten klaar om soepel door de rimpelingen van je favoriete locatie te trekken, wiegend over een verbluffende vis en potentieel persoonlijk record, veilig naar de bank. Het gaat zelfs niet eens om de fonkelende punten van haken die meer dan klaar zijn om te doen, of de subtiele draadlijn die zo ontworpen is dat hij vrijwel in het midden van het water verdwijnt, terwijl hij boven het oppervlak duidelijk zichtbaar blijft voor moeiteloze, in-the-minute aanpassing. Zelfs de zachtste, meest duurzame weegband, die de beste bescherming biedt aan onbetaalbare vissen, is niet het einde van de musthaves van uw visuitrusting. Wanneer je de perfecte karper-uitrusting maakt, is deze pas compleet als je het beste aas hebt meegebracht - omdat een karpervisser met niets te bieden hongerige karper eerder dan verwacht teleurstelling zal tegenkomen!

Carp-Tec Scopex Boilies, aangeboden door de creatieve intelligentie van het merk Dynamite Bait, bieden een betaalbare, consistente, hoogwaardige boilie die perfect is voor nieuwe karpers, of situaties met veel voer, zoals een wandeling langs het seizoen langs een veelbelovende rivieroever of een gevechtenwedstrijd met elkaar op een hardgevechten plek. Deze boilies zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor zware vechtpartijen in Europese wateren. Ze beschikken over een indrukwekkende basismix en een verbeterd aromasysteem dat al spectaculaire resultaten oplevert in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland, waardoor deze boilies een veelbelovende mogelijkheid zijn voor karpers voor lifestyle die graag nieuwe landschappen en waterwegen ervaren , evenals de enthousiaste, concurrerende karpervisser.

Geleverd met een gratis zakje pop-ups, zijn de Carp-Tec Scopex Boilies een betaalbare, innovatieve aanvulling op elke ingestelde hengel, en zullen je vrijwel zeker een voordeel geven ten opzichte van de karpers en je medevissers. Ga vooruit met een dynamiet lokmiddel van Dynamite Bait.
Meer informatie
Brand Nee
To top