Toggle Nav

Drennan Top Kit Tube

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
DRN17092714
160 cm lang en volledig gevoerd
Stoer en duurzaam
Semi-rigide met een ritssluiting over de volledige lengte
Dubbele ritssluiting en gewatteerde handgreep
Geschikt voor maximaal 16 kits van top 2
Gestikte logo's van hoge kwaliteit
€ 34,74
Spaarpunten U verdient 35 Punten met dit product.
Drennan International werkt met het beste van het ontwerp en de engineeringtechnologie en doet altijd een stapje extra, zelfs op ogenschijnlijk eenvoudige producten. Hun toewijding om ervoor te zorgen dat elke productvisser van hen koopt is van uitzonderlijke kwaliteit, en biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, heeft de groei van Drennan bevorderd, het bedrijf vooruit gestuwd naar de positie van internationale bekendheid die het nu geniet en zijn positie op UK behouden bodem als een van de go-to-namen voor premium tackle zonder het premium prijskaartje.

Sponsors van het British International Seniors Team sinds 1993, Drennan International doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke visser de mogelijkheid heeft om te profiteren van uitrusting, uitrusting en accessoires van professionele kwaliteit.

Als je regelmatig betrokken bent bij het vissen met een wedstrijd, weet je hoe belangrijk het is om een goede set topkits te hebben en om die topkits veilig en beschermd te houden tijdens hun reis van boot naar oever of je nu naar je visstek met transportwagen gaat of je uitrusting in je handen en op je rug draagt.

Deze semi-stijve, volledig gevoerde en opgevulde topkit van Drennan biedt de ideale oplossing voor het probleem van het veilig opbergen van al je onderdelen van topkit tot je ze nodig hebt tijdens het vissen.

Met een lengte van 160 cm is deze perfect geschikt voor maximaal 10 top 2 kits zodat je elke rand en voordeel aan de waterkant en in je visstek kunt meenemen.

Dubbele ritsen over de volle lengte zorgen ervoor dat uw topsets veilig in de buis blijven zitten en beperken de kans dat er water in de behuizing komt, terwijl hoogwaardige gestikte logo's een opvallende verschijning geven die is ontworpen om er goed uit te zien tegen bijna elke set aan de oever.

Wanneer u premiumprestaties nodig hebt voor een betaalbare prijs en u verzekerd wilt zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van de apparatuur en uitrusting die u koopt, moet u kopen bij Drennan; de specialisten in gespecialiseerde visserij.
Meer informatie
Brand Drennan
Manufacturer Product ID LUDKT001
To top