Toggle Nav

Drennan Specialist Compact Unhooking Mat

Op voorraad
SKU
DRN17092712
Compact ontwerp
Gemaakt van een sterke en duurzame 600D-stof
Visvriendelijke waterdichte binnenkant, met dubbel gelaagd schuimbinnenkant
Clips voor bevestiging aan een van de Drennan rugzakken
Klittenbanden om de mat veilig opgerold te houden
D-ringen om uit te pinnen
Open afmetingen 90cm x 48cm
Gerolde afmetingen 15 cm x 48 cm
€ 24,30
Spaarpunten U verdient 24 Punten met dit product.
Deze compacte onthaakmat van Drennan, speciaal ontworpen met de specialist en pleziervisser, biedt een eenvoudige, draagbare manier om alle vissen te beschermen die u vangt terwijl ze op de oever worden onthaakt.

Gemaakt van slijtvast, duurzaam 600D materiaal en met een visvriendelijke, waterbestendige, dubbellaagse schuimstof binnenkant, deze mat is voorzien van clips die het mogelijk maken om veilig en gemakkelijk te worden bevestigd aan een van de gespecialiseerde Drennan rugzakken, waardoor je een toegewijde, opvallende stijl die moeiteloos te vervoeren is naar het door u gekozen zwemmen. Klittenband zorgt ervoor dat de mat stevig blijft liggen tijdens het transport, terwijl zware D-ringen u in staat stellen om de mat vast te maken in winderige omstandigheden of op ongelijke oevers.

Met slechts 90x48cm afgerold en 15x48cm gerold voor transport naar de bank, is dit een compacte mat die ideaal is voor specialisten die ervoor kiezen om zich te concentreren op kleinere vissen, zoals baars, of waarvan de favoriete zwanen niet veel bieden op de manier van bruikbare oeverruimte.

Met een inzet om vissers te helpen meer te vangen, en beter, te vissen, en om waar voor hun geld te voorzien van eenvoudig te gebruiken producten, is Drennan een internationaal bedrijf met zijn wortels stevig in Britse bodem en een focus op het toepassen van de nieuwste technologieën in heel Europa. het assortiment van meer dan 2.500 producten, verkocht op meer dan 2000 locaties in het Verenigd Koninkrijk en op het continent. De officiële sponsor van het England International Seniors Team sinds 1993, heeft de samenwerking van Drennan met het team regelmatig successen laten zien, inclusief het team dat gouden medailles won, slechts een jaar nadat het sponsorschap van Drennan van start was gegaan.

Net als veel andere succesvolle merken, begon Drennan met het enthousiasme van één jonge visser en een behoefte om aangepaste drijvers en andere uitrusting te ontwikkelen die zijn eigen behoeften pasten, en groeide uit tot een krachtig, gerespecteerd merk met een uitgebreid bereik en een uitstekende reputatie over de hele linie.
Meer informatie
Brand Drennan
Manufacturer Product ID LUSPUHM00
To top