Toggle Nav

Drennan Specialist 3 Rod Compact Quiver

Op voorraad
SKU
DRN17092703
Compact ontwerp
Gemaakt van een sterke en duurzame 600D-stof
Twee externe zakken
Een hoofdzak met rits
Versterkte waterdichte basis
Gewatteerde schouderriem
Handvat
Volledig compatibel met gevoerde hengelmouwen
Klittenbandstangbanden
Afmetingen: 120 cm (H) x 15 cm (W)
€ 29,44
Spaarpunten U verdient 29 Punten met dit product.
Als gespecialiseerde sportvisser bent u eraan gewend alles dat u nodig heeft voor uw sessie in uw handen of op uw rug te hebben, en u wilt het op die manier houden, zodat u klaar bent voor een snelle, soepele respons en zodat je niet het soort geluid maakt dat de vis die je wilt vangen, doet schrikken.

Specialistenvisserij vereist een snelle, nauwkeurige reactie op zichtbare tekenen van visactiviteit, en neemt u vaak langs waterwegen waar het niet praktisch zou zijn om een transportwagen te duwen, zelfs als u niet zo ongebreideld mogelijk hoefde te zijn om een snelle vaart te verzekeren sla zeker aan bij het eerste teken van een waarschijnlijke piscatoriale kandidaat.

Dat is waar een Foedraal van pas komt, zodat je je hengels, bloot of opgetuigd, stevig over je schouder kunt dragen, terwijl je ze voorkomt dat ze tegen elkaar slaan, of beschadigd raken door slingerend aanslagmateriaal. Of je nu alle hengels neemt die je tijdens je sessie gebruikt, van opstap tot oever of je hebt een hengel in het water en je wilt andere opties binnen handbereik hebben in het geval er een onverwachte vis opduikt, die een andere nodig heeft opgezet, een foedraal geeft u de mate van flexibiliteit die gespecialiseerd vissen vereist.

Gemaakt van stevig, duurzaam 600D-materiaal en voorzien van twee externe vakken, die plaats bieden aan een reeks accessoires, waaronder banksticks en net-handgrepen, en een hoofdvak met rits voor een bankbrolly, houdt deze foedraal ook veilig twee hengels vast, ofwel kaal of opgetuigd en volledig compatibel met gevoerde foedralen. Er is ook een verstelbare riem om ervoor te zorgen dat uw hengels volledig veilig zijn in de koker, met of zonder hengelmouwen, terwijl de hoofdriemriemen zijn voorzien van veilige, gemakkelijk te openen klittenbandsluitingen.

Een versterkte waterdichte basis zorgt ervoor dat de foedraal rechtop naast je aan de kant van de waterkant kan worden gehouden, een ideale, gemakkelijk toegankelijke positie voor die momenten waarop je moet stoppen en het water moet opmeten.

Met zijn afmetingen van 120 bij 10 cm is de Drennan Specialist 3 Rod Compact Quiver ontworpen om draagbaar te zijn zonder omslachtig te zijn, wat een probleemloze ervaring voor alle gespecialiseerde vissers oplevert.

Met Britse roots en een Britse focus op opkomende technologieën die kunnen worden toegepast op en verbeteren van hun tackleaanbod, is Drennan een bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid en reputatie, dat met trots de gespecialiseerde visser voorziet van die vitale stukken praktische uitrusting.

Drennan is sinds 1993 ook de officiële sponsor van het British International Seniors hengelteam en heeft het team tijdens die bijna 15 jaar regelmatig goud mee naar huis zien nemen.

Als u wilt profiteren van professionele apparatuur en uitrusting, maar niet aan het professionele prijskaartje kunt voldoen, dan is Drennan het merk voor u.
Meer informatie
Brand Drennan
Manufacturer Product ID LUSPQU03
To top