Toggle Nav

Drennan Acolyte Plus 9ft Feeder Hengel

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
DRN17111328
Lengte: 9ft (2.74m) lang
Schitterende keuze voor F1's en kleine tot middelgrote karpers
Heldere en responsieve blank voor optimale werpnauwkeurigheid
Superslanke parabolische speelactiekussens voor vissen van elk formaat
Korte lengte biedt uitzonderlijke controle bij het dichtbij spelen van vis
Ultieme nauwkeurigheid met kleine bommen en feeders tot 25m +
Meest geschikt met molenlijnen van 4lb tot 8lb (1,8kg tot 3,6kg)
Tweedelige constructie kan netjes in een foedraal worden opgevouwen in seconden
Neopreen rod sokken ook inbegrepen
Geleverd met 1.5oz, 2oz en 2.5oz push-in carbon tips
Extra tips ook beschikbaar
€ 199,42
Spaarpunten U verdient 199 Punten met dit product.
Vertel mij meer

De 9ft Acolyte Plus van Drennan is een 9ft Feeder Hengel die ideaal is voor concurrerende karpervissers die op F1's vissen en kleine tot middelgrote wedstrijdkarpers, met een snelle, responsieve blank met een heldere actie die optimale worpen en een soepele terugkomst oplevert.

De superslanke hengel speelt parabolisch en vormt een zachte U-vorm door het water, die zelfs levendige vissen tijdens het spelen beschermt, zodat ze soepel en veilig naar de oever kunnen worden gebracht met zo weinig mogelijk stress of risico op verwonding, terwijl de kortere hengellengte je een uitstekende controle geeft in de marges en wanneer je vis wegzwemt naar wier of onder pompebladen kruipt.

Ontworpen om te worden gebruikt met molens tussen 4lb-8lb, de Acolyte is een betrouwbare, responsieve, lichtgewicht sectionele staaf die ideaal is om vanaf duikers te vissen. Het resultaat van maanden veldtesten, de Acolyte is een essentiële hengel voor iedereen die in betaal waters vist die steeds meer op weg zijn om de kleinere, snellere F1's in voorraad te houden, en voor wedstrijdvissers die doorgaans kleinere exemplaren binnenbrengen.

De Drennan Acolyte wordt geleverd met quivertips van 1,5 oz, 2 oz en 2,5 oz, en neopreen rod-sokken, die een goede bescherming bieden tijdens opslag of transport.


Voor welke discipline is het?

De Drennan Acolyt zou een essentieel onderdeel moeten zijn van alle wedstrijdvissers en een functionele aanvulling op het arsenaal van de karpervisser.


Waarom zou ik het kopen?

Als je op zoek bent naar een effectieve hengel die veelzijdig genoeg is om andere aspecten van je vissen te verbeteren, dan is de Drennan Acolyte Plus Feeder Rod de ideale optie. Kort genoeg om je de volledige controle te geven, maar toch soepel en responsief genoeg om veilig een reeks vissen te spelen, dit is een flexibele hengel die onderdeel moet zijn van elke hengelsportwinkel.


Wat is het grootste voordeel?

De Drennan Acolyte biedt wedstrijdvissers een buitengewoon niveau van controle en reactievermogen, terwijl ze de vissen die je aan het vangen bent, beschermen, wat de wedstrijdvisprestaties ten goede komt.
Meer informatie
Brand Drennan
Manufacturer Product ID RMACFP090
To top