Toggle Nav

Daiwa Yank N Bank Match Rod

Op voorraad
SKU
PGPID17101433
Hoogwaardige carbon blanks met 1K geweven koolstof
Matglanzende tape met matte glans
Verbeterd gewicht en scherpere actie
Roestvrijstalen framegeleiders met lichtgewicht LS-ringen
Kurk met EVA Armlock-handvat
EVA / Cork voor grip
Neerwaarts vergrendelde DPS-molenhouder
Geweven carbon butt frame met rubberen butt-cap
Haak houder
Alle staven worden geleverd in een opgevulde hengelfoedraal
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Length: 10ft, Sections: 2
€ 93,95
Length: 11ft, Sections: 2
€ 93,95
Length: 12ft, Sections: 2
€ 93,95
Length: 13ft, Sections: 3
€ 75,39
Vertel mij meer

De Daiwa Yank N Bank Match Rod is vervaardigd met hoogwaardige carbon blanks, en roestvrijstalen geleiders met haakhouderring, zodat mobiele vissers kunnen voorkomen dat de frustraties van hun haken op overhangende takken - of de achterkant van uw jas - blijven hangen!

Geleverd in een gevoerde hengelhoes, de Yank N Bank Feeder Rod heeft een neerklapbare DPS-molenhouder, voor complete, responsieve feedback terwijl je aan het vissen bent, en een geweven carbon butt met rubberen dop, die een stijlvolle look geeft terwijl de staaf lichtgewicht blijft duurzaam en gemakkelijk te hanteren op en naast de oever.

Een scherpe, responsieve hengel, de Yank N Bank van Daiwa is een feederhengel die je hengelsport naar een hoger niveau tilt. Verkrijgbaar in 9ft, 10ft, 11ft en 12ft opties, deze hengels zijn afgewerkt met een matte coating met een laagglans en geven je het verrassingselement wanneer je op je hoede bent om vissen te stalken.

Voor welke discipline is het?

De ideale kit-aanvulling voor wedstrijdvissers, de Daiwa-wedstrijdhengel zal je op bijna elke locatie een voorsprong geven.

Waarom zou ik het kopen?

De Daiwa Yank N Bank is een kwaliteitshengel voor een betaalbare prijs en ideaal als je net begint aan het vissen met feeders. Voor degenen die deze methode al gebruiken bij het vissen, biedt de Yank N Bank betaalbare prestaties die hem aanbeveelt als een degelijke, betrouwbare back-uphengel.

Wat is het grootste voordeel?

De all-round kwaliteit en prestaties van de Daiwa Yank N Bank Feeder Rod, die alle high-tech power ervaren sportvissers met zich meebrengt, zijn gaan associëren met Daiwa in een reeks van uitrusting die voor iedereen betaalbaar is.
Meer informatie
Brand Daiwa
To top