Toggle Nav

Daiwa Ninja Match & Feeder Molens

Op voorraad
SKU
PGPID17033001
Nieuwe Distance control lijnclip;
Vijf modellen in de range;
Optie voor dubbele slinger;
Air Rotor;
Twistbuster II;
Digigear II;
ABS;
Infinite Anti Reverse;
Met reservespoel;
Geared Down Retrieve voor meer kracht;
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Daiwa Ninja Match & Feeder Reels, Size: 2508DA (Double Handle)
€ 59,39
Daiwa Ninja Match & Feeder Reels, Size: 2508
€ 53,99
Daiwa Ninja Match & Feeder Reels, Size: 4012
€ 57,23

Daiwa is een merk dat zich focust op het ontwikkelen van high-performance tackle. Het merk is ontstaan rond 1955 en maakt inmiddels een brede range aan kwalitatieve producten, van topkwaliteit hengels tot aan kleine terminal tackle items voor aan het einde van je set-up. Het merk is echter begonnen als molenfabrikant wat nog steeds de kern is van het bedrijf. De Ninja serie revolutioneerde de hengelsport toen het voor het eerst op de markt kwam en de molens werden al snel een waar icoon. De bloedrode spoelen en zwarte molens maakte de molens opvallend, maar de prestaties deden de molens vooral opvallen tussen de rest. Daiwa heeft de nieuwe, iconische Ninja range vernieuwd op het gebied van bouwkwaliteit, design en technologie. Ninja molens worden niet beter dan dit.


De Diwa Ninja Match en Feeder Molens zijn, zoals de naam al doet vermoeden, ontworpen met de match- en feedervisser in het achterhoofd. Er zijn vijf verschillende molens verkrijgbaar in de range, zodat je altijd de perfecte molen hebt voor jouw visser. Of je nu regelmatig uitwerpt tijdens een intensieve wedstrijd of je met name gefocust bent op nauwkeurigheid, de Ninja Match en Feeder kan voor beide doeleinden worden gebruikt. De kleinste molen uit de range is de 2508. Deze molen is ideaal voor diverse onderdelen van de wedstrijdvisserij, zoals het vissen met een dobber, omdat deze molen de gevoeligheid bevat die je bij dit type visserij nodig hebt. De 2508 is ook verkrijgbaar in een 2508DA uitvoering, voor de vissers die graag een dubbele slinger hebben. In het midden van de range vind je de 3012. Dit is het mediumformaat molen uit de range, die je in staat stelt om een brede range aan visscenario’s moeiteloos aan te pakken. De 3012 komt ook in een dubbele slinger optie (de 3012D). Tot slot is er de 4012. Deze molen is alleen verkrijgbaar met een enkele slinger en is de heavy duty molen uit de range. Deze molen is geschikt om je feeder net dat beetje verder te kunnen werpen.


Alle molens in de range zijn ontwikkeld met een breed scala aan high-end Daiwa technologie. Hieronder valt onder andere de Air Rotor; een magnesium rotorsysteem dat niet alleen lichter is dan aluminium maar ook is ontwikkeld om de onderdelen van de molen waar het meeste druk op komt te versterken. Dit verhoogt de duurzaamheid van je molen aanzienlijk. Gecombineerd met Digigear II, Daiwa’s high-performance tandwielsysteem, zorgt voor de soepele werkzaamheid van de molen. Dit verhoogt de trekkracht van de molens, omdat iedere draai die jij aan de slinger geeft meteen wordt doorgegeven naar de molen. Het verkleint ook de kans op schade en slijtage, wat de Ninja dus een hele goede investering maakt. Twistbuster II is een lijnroller systeem dat, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen om draaiende en in de knoop rakende lijn te voorkomen. Het verbeterd de lijnoplegging en vergroot ook de kracht bij het inwerpen. Alle molens komen standaard met Infinite Ani-Reverse en vier kogellagers, om de molen soepel te laten werken. Daarnaast bevatten alle molens een ‘Geared-Down retrieve’, om de draaisnelheid te vergroten. De Daiwa Ninja Match en Feeder molens hebben front drag, wat ze ideaal maakt voor het gebruik met gevlochten lijn, en worden allemaal geleverd met een reservespoel.

Meer informatie
Brand Daiwa
To top