Daiwa Mission Wijzer Weegschalen

Niet op voorraad
Reference:
P3344
  • Deze schalen zijn een must-buy accessoire
  • Deze kleine compacte weegschaal is precies wat u nodig hebt
  • Weeg snel en efficiënt uw nieuwste vangst
  • Zeer geschikt voor vissen op zee, roofdieren of karpers
  • Kan met gemak over de disciplines worden gebruikt
  • Verkrijgbaar met twee verschillende maximale gewichten
  • Verkrijgbaar in 25kg of 50kg

Vanaf € 17,52

Gegroepeerde productitems
Model Product naam
MDS25 Gewicht: 25kg
€ 17,52
MDS50 Gewicht: 50kg
€ 21,59
Email naar een Vriend

Daiwa Mission Wijzer Weegschalen,

De Daiwa Mission Wijzer Weegschaal is een must-buy accessoire. We weten allemaal dat de noodzaak om een nette oever te houden en een kleine compacte weegschaal precies is wat u nodig hebt om die nieuwste vangst snel en efficiënt af te wegen. Of u nu zeevissen, roofvissen of karpervissen wilt doen, deze handige weegschaal is de perfecte tool voor uw werk. Verkrijgbaar met twee verschillende maximale gewichten - hetzij 25kg of 50kg - deze schaal kan met gemak over de disciplines worden gebruikt.

De weegschaal is van een uitstekende kwaliteit waardoor deze duurzaam, sterk en slijtvast is; perfect voor elk weer dat het Britse platteland je zou kunnen geven. Grijp wat geschikte kleding en je kunt in alle weersomstandigheden uitgaan. Bovendien zorgt de gemakkelijk leesbare wijzer ervoor dat u gemakkelijk en gemakkelijk het gewicht van uw laatste vangst kunt controleren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u het verkeerd leest. Met sociale media tegenwoordig, wil je het gewicht van je nieuwste vangst nauwkeurig kunnen weergeven met een bijgevoegde foto. Met de Daiwa Mission Wijzer Weegschaal kun je dit eenvoudig doen door snel de compacte vorm uit je zak. We adviseren u ook om tijdens het vervoer van en naar uw locatie een schaalzak met een gewatteerd interieur en duurzame fabricage te kopen om uw weegschaal tijdens het reizen te beschermen tegen eventuele schade.

De weegschaal is verkrijgbaar in twee modellen, 25kg (100g divisies) / 55lb (3.2oz divisies) of 50kg (200g divisies) / 110lb (8oz divisies). Dit betekent dat u het gewicht kunt kiezen dat het meest geschikt is voor het type vissen dat u van plan bent te doen en dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het krijgen van onjuiste waarden zoals u zou kunnen doen op een weegschaal met een dubbele naaldrotatie. De weegschaal heeft een grote, 25cm diameter, gemakkelijk af te lezen wijzerplaat waarmee u snel de exacte grootte van uw vangst kunt meten. De volledige schaaldiameter is 170mm, wat betekent dat het een compact, handig en gemakkelijk op te bergen apparaat is waarmee u uw boot netjes en opgeruimd kunt houden en u kunt laten opscheppen bij uw vrienden over de exacte grootte van de vangst die u had die week.

Deze Daiwa Mission Weegschalen opereerden op een veerbelaste functie (in tegenstelling tot de balansfunctie van traditionele schalen). Dit betekent dat uw vangst naar beneden trekt op de schaal, het legt het gewicht vast. U kunt dan aan de knop zien dat de kleine indicator die langs de lijnen beweegt, u gemakkelijk een nauwkeurige meting kan geven. Bovendien heeft de weegschaal de mogelijkheid om Kilogram of Pond te zien. Dus wat u maar wilt - nieuw geld of oud - kan eenvoudig worden gemeten. Het heeft ook een drukknopbediening, zodat u uw weegschaal kunt nullen in het vertrouwen dat u altijd de juiste aflezing krijgt. Bovendien maakt de eenvoudige handgreep met schalen het zelfs gemakkelijk om de 50kg zwaarste vis te meten. In tegenstelling tot digitale weegschalen, hebben deze weegschalen geen batterij nodig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u op de oever blijft zitten met wat eruit ziet als de vangst van uw leven, alleen om te ontdekken dat uw weegschalen volkomen nutteloos zijn.

Daiwa is een merk waarop u kunt vertrouwen om u keer op keer nauwkeurige metingen te geven met deze Mission Dial-weegschalen.

Meer informatie
Brand Daiwa
To top