Toggle Nav

Daiwa Aas Paraplu

Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
SKU
209798
  • Lichtgewicht maar stevig aas paraplu
  • De brolly kan worden gekanteld
  • Geleverd met paraplu arm
  • De arm past op 25 mm poten
€ 58,99
Spaarpunten U verdient 59 Punten met dit product.

Vertel mij meer

Vissen, zoals de meeste dingen die typisch Brits zijn gebeurt ondanks het Britse weer, niet vanwege het weer. Als je erover nadenkt, is het verbazingwekkend dat iedereen in Groot-Brittannië een succesvolle sessie heeft gehad vóór de komst van vele artikelen en uitrusting die we nu als essentieel beschouwen.

Hoe hielden vissers bijvoorbeeld een hoeveelheid aas in goede staat voordat merken als Daiwa met aas-paraplu’s kwamen? Als regen je pelletmixen niet verpestte, droogde de zomerzon je natte aas uit of zorgde je ervoor dat je levend aas verstikte door gebrek aan zuurstof.

Gelukkig is de Daiwa Aas Paraplu er, deze kan worden gekanteld en wordt geleverd met een paraplu arm die op 25 mm poten past, waardoor deze extra hoogte heeft en stevig aan elke oever kan worden geworteld. Door je aas koel te houden tijdens je zomersessies en het te beschermen tegen de onvermijdelijke Britse regen, zorgt deze Voer Paraplu ervoor dat, wat je ook gebruikt om wat actie in je duik te lokken, het in topconditie blijft, ongeacht het weer.


Voor welke discipline is het?

Een logische optie voor al het witvis vissen, aasparaplu's zijn met name handig in wedstrijd scenario's, waar inpakken en naar huis gaan omdat het weer slecht is niet echt een optie is.


Waarom zou ik het kopen?

Als je het grootste deel van de dag vist of een weekendje weg bent, is het enige waarop je niet kunt vertrouwen in Groot-Brittannië het weer. Seizoenen zijn op zijn best vage algemeenheden en je moet volledig voorbereid zijn om jezelf, je uitrusting en je aas te beschermen tegen regen, wind, zon en zelfs sneeuw. Met deze aasparaplu van Daiwa kun je precies dat doen, terwijl je maar heel weinig ruimte inneemt aan de oever of aan je visstek.

Lichtgewicht en toch stevig, dit aas paraplu is een eenvoudige oplossing voor een veelvoorkomend probleem aan de oever en betaalbaar genoeg om direct toe te voegen aan uw volgende lijst met transportkarlading.


Wat is het grootste voordeel?

Met de kantelbare actie van de parplu kunt u deze gemakkelijk positioneren voor maximale bescherming tegen alle weersomstandigheden van uw aasaanbod, zodat u nooit een sessie hoeft te verlaten of een nederlaag moet toegeven, omdat het weer uw aas heeft verpest.

Meer informatie
Brand Daiwa
Manufacturer Product ID DBBB1
To top