Toggle Nav

Daiwa Air AGS Match Rod

Niet op voorraad
SKU
PGPID17101430
AGS-geleide ringen
X45 Compressiezone
Hulpmiddelen nauwkeurigheid / Energie opslaan
Biedt sneller blank herstel
Gevormde EVA voor comfort
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Length: 11ft, Casting Weight: 1-12g
€ 593,25
Length: 12ft, Casting Weight: 1-12g
€ 621,50
Length: 13ft, Casting Weight: 1-12g
€ 324,88
Length: 14ft, Casting Weight: 1-12g
€ 610,19
Vertel mij meer

Blank herstel op de Daiwa Air AGS Match Rod wordt geholpen en verbeterd door Daiwa's X45 compression zone technologie, met een verhoogde levensduur van de hengel en verbeterde prestaties waardoor dit een goede keuze is voor de reguliere wedstrijdvisser wiens visgerei onderworpen wordt aan harde, frequente workouts in het water. Sneller blank herstel betekent een snellere ommezwaai en geeft u het vertrouwen en de prestaties van de hengel om langer te blijven vissen, waardoor uw vangstsnelheid wordt gemaximaliseerd.

De EVA-handgreep is vormgegeven voor comfort en geeft je een hengel die goed voelt om mee om te gaan, terwijl de Megatop-quivertip responsieve, nauwkeurige actie geeft die leidt tot een volledig geïnformeerde viservaring wanneer je hengel in het water zit.

Ontworpen voor prestatievermogen en nauwkeurigheid is dit een ideale hengel voor de karpervisser op wedstrijdniveau maar biedt ook allround prestaties waar en wanneer u maar wilt vissen.


Voor welke discipline is het?

Wedstrijdvissers zullen dol zijn op de snelle, responsieve bediening van deze betaalbare match-tailored hengel, die flexibiliteit en kracht biedt zonder aan snelheid in te boeten.


Waarom zou ik het kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een wedstrijd hengel, bent u op zoek naar snel herstel, prestaties onder druk en de mogelijkheid om zware gewichten te hanteren terwijl u accuraat en responsief blijft. De Daiwa Air AGS Match Rod pakt dit alles en meer in en geeft je een hengel die een aanwinst is voor het opzetten van visgerei.


Wat is het grootste voordeel?

De X45-technologie compressiezones, met hun blank herstel assistentie maken dit een onmisbare hengel als uw vissen gepaard gaat met zwaar werk tijdens reguliere sessies. Zelfs voor degenen die niet zo vaak op de oever stappen als ze willen en van wie de hengel mogelijk niet de hoeveelheid actie ziet die ze liever hebben als ze bij het water zijn, hoe beter je blank hersteld hoe langer je hengel mee gaat en hoe gelukkiger je bent op de oever.
Meer informatie
Brand Daiwa
To top