Toggle Nav

Advanta X5 Vaste Stok Foedraal 8 Tube

Op voorraad
SKU
AD17111024
 • Extreem slijtvast 600D polyester
 • Extra versterking in belangrijke gebieden
 • Zal langere stoksecties accepteren
 • 8 Tubescapaciteit
 • Interne paal- / buisbevestigingssteunen en elastische banden
 • Externe zak met de capaciteit voor feederarmen, enz
 • Rits van volledige lengte en hoge kwaliteit voor gemakkelijke toegang
 • Gevoerde schouderriem
 • Super duurzame handgreep
 • Onderste handgreep voor eenvoudig laden in een voertuig of op een kruiwagen
 • Afmetingen: 200cm L
€ 52,19
Spaarpunten U verdient 52 Punten met dit product.

Voor wedstrijdvissers, een hengel van goede kwaliteit - één die sterk genoeg is om de snelle actie van de discipline aan te kunnen maar toch licht genoeg om te buigen en mee te gaan met de stroom, en op een manier die je in staat stelt om perfect de vissen te richten die zouden u een winnend gewicht kunnen geven - is essentieel voor uw sessiesucces. Als je visstek een flyer is, vertrouw je op je hengel om de actie bij te houden. Als je een rustigere plek hebt moet je ervoor zorgen dat je een reeks hengels hebt, klaar om te wisselen zodat je het beste uit de uitdagende positie kunt halen. Het laatste dat je wilt als je aankomt bij een wedstrijdlocatie is om te ontdekken dat een van je hengels tijdens het transport is beschadigd. Voor de enthousiaste wedstrijdvisser is een betrouwbare, volledig beschermende foedraal, die het volledige bereik van hengels kan dragen dat u waarschijnlijk nodig hebt, essentieel.


Een ritssluiting over de volle lengte zorgt ervoor dat je gemakkelijk je hengels in en uit de foedraal kunt krijgen zonder ze door een korte, smalle opening te moeten proppen - wat eerder het doel omzeilt van het hebben van een beschermende foedraal in de eerste plaats, terwijl je je volgeladen foedraal naar uw visstek brengt of u hem nu over uw schouder draagt of op een transporter legt, wordt geregeld door de comfortabele, gevoerde schouderriem en de versterkte, stevige handvaten aan de bovenkant en de handgreep aan de basis. Met de handgreep kunt u snel, veilig en gemakkelijk uw bagage van de transporter trekken zodra u bij uw visstek bent zodat u sneller kunt vissen en uw kansen om een winnende sessie te hebben toeneemt.


A full length zip ensures you can easily get your poles in and out of the holdall without having to cram them through a short, narrow opening – which rather defeats the object of having a protective pole holdall in the first place, while getting your fully-loaded pole holdall out to your peg, whether carrying it over your shoulder, or putting it on a tackle trolley, is taken care of by the comfortable, padded shoulder strap, and the reinforced, heavy duty carry handles on top, and grab handle on the base. The grab handle enables you to quickly, safely, and easily pull your holdall off the tackle trolley as soon as you reach your peg, getting you fishing sooner, and increasing your chances of making a winning haul.


Advanta is een merk dat een opvallende stijl combineert met prestaties en functionaliteit van topkwaliteit. Ideaal voor beginnende en verbeterende sportvissers, aangezien het merk waar voor uw geld betrouwbaarheid biedt aan de visscène, zal Advanta ook een beroep doen op, en meer dan geschikt zijn voor, de meer ervaren visser, ongeacht zijn discipline. Een dynamisch opkomend merk van de toonaangevende viswinkelketen Angling Direct, Advanta, maakt vissen eenvoudig, betaalbaar en aantrekkelijk, zonder ooit afbreuk te doen aan de prestaties aan de oever van haar assortiment opvallende uitrusting en accessoires.

Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD173
To top