Toggle Nav

Advanta X5 geïsoleerde Voer Tas

Op voorraad
SKU
AD17111031
Extreem slijtvast 600D polyester
Beschikt over een versterkte basis
Geïsoleerde voering om het aas langer vers te houden
Hoofdvak met grote capaciteit
Dubbele ritssluiting voor gemakkelijke en snelle toegang
Draaghandvat
Afmetingen: 35 cm L x 25 cm B x 30 cm H
€ 18,07
Spaarpunten U verdient 18 Punten met dit product.
Als je vers aas voedt, of het nu gaat om grote, smakelijke stukjes vlees voor snoek of snoekbaars of kronkelende maden en wormen om wat actie van sluimerende winterkarpers te bewerkstelligen, wil je ervoor zorgen dat het in topconditie is wanneer je de oever het maakt niet uit hoe lang je hebt gereisd in een hete, benauwde auto. Niet alleen het verwende aas ruikt ongelooflijk onaangenaam en je ziet er verkeerd uit op de waterkant het is onwaarschijnlijk dat de vis die je nastreeft er veel interesse in zal tonen - wat betekent dat je mogelijk veel geld hebt verspild voor een sessie van lege plekken.


Het de Advanta X5 Insulated Bait Bag hoeft bedorven aas niet langer een probleem te zijn, ongeacht welk aas dat u hebt gevonden het beste werkt, of hoe ver weg van huis u reist voor een sessie. Met zijn volledig geïsoleerde hoofdvak met grote capaciteit, kan deze aaszak je en je verse aas zelfs zien voor een weekend op het vasteland, als dat op je visagenda staat. Met dubbele ritssluitingen voor volledige veiligheid en een sterke, duurzame handgreep die de visser zal aanspreken die graag mobiel blijft en tijdens het vissen in beweging blijft, heeft deze aas-tas ook een versterkte basis die de ontberingen van grindoevers weerstaat, zit stevig op met rotsen bezaaide oevers en overleeft een tumulteuze reis in een volle kofferbak. Het betekent ook dat je veilig een aasmes naast je aas kunt opslaan zonder je zorgen te maken dat je per ongeluk de onderkant van de tas zou kunnen inkerven als je vergeten was deze goed te omhullen; terwijl beschadiging door verkeerd opgeslagen messen u een kostbare, dure les leert kunt u dit het best vanaf het begin vermijden ten eerste door te onthouden dat u altijd de mes die u gebruikt inpakt voordat u ze opslaat en ten tweede door te investeren in een kwaliteitstas die is versterkt om te beschermen tegen onopzettelijke schade. Gemaakt van hoogwaardig 600D polyester is de Advanta-aaszak niet alleen bestand tegen onbeschermde messen maar biedt ook volledige, algemene duurzaamheid onder alle omstandigheden en aan elke oeverzijde.


U wordt door de gepassioneerde sportvissers en ervaren professionals achter Angling Direct gebracht en het merk Advanta is een eenvoudig, betaalbaar merk van topkwaliteit voor alle vissers en alle seizoenen en ontworpen om u en uw hengelaars het Advanta-voordeel te bieden, ongeacht uw discipline en waar uw visreis u neemt. Ontworpen om een beroep te doen op de instapvisser, maar toch ontworpen om de meest veeleisende ervaren professional tevreden te stellen is Advanta het droommerk van elke visser: hoogwaardige uitrusting en accessoires, direct beschikbaar in de winkel en online, tegen prijzen die de bank niet kapot maken, en met de voldoening te weten dat je hebt geïnvesteerd in een exclusief merk - het Advanta-assortiment is alleen beschikbaar via Angling Direct, de naam die je kunt vertrouwen als je meer uit het hengelen wilt halen.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD180
To top