Toggle Nav

Advanta X5 Carryall Large

Niet op voorraad
SKU
AD17111028
Extreem slijtvast 600D polyester
Beschikt over een versterkte waterdichte basis
Hoofdvak met grote capaciteit
Dubbele ritssluiting voor gemakkelijke en snelle toegang
Open externe netvak aan de voorkant
Accepteert twee leefnetten en een schepnet
Secundair extern zakje aan de voorkant met dubbele ritssluiting
Accepteert een zijlade of andere accessoires
Twee zijzakken met grote capaciteit
Ideaal voor het opbergen van accessoires of terminaluitrusting
Gevoerde schouderriem
Super duurzame handgrepen
Handgrepen aan de zijkant voor eenvoudig laden in een voertuig
Afmetingen: 55 cm L x 25 cm B x 47 cm H (exclusief vakken)
€ 52,19
Spaarpunten U verdient 52 Punten met dit product.
Gepresenteerd in de opvallende zwarte en rode branding van Advanta, en vervaardigd in duurzaam, duurzaam 600D polyester, voor volledige veerkracht aan de waterkant is deze grote capaciteitstas perfect voor een lang weekendtoernooi, waardoor je moeiteloos alles wat je nodig hebt naar je locatie kunt krijgen, terwijl je zo weinig mogelijk ruimte opneemt op je transportwagen of in je bivvy. Zware dubbele ritsen zorgen voor veilige, veilige opslag, terwijl ze onder alle omstandigheden snel en gemakkelijk toegankelijk zijn, terwijl de grote opening naar het ruime hoofdcompartiment ervoor zorgt dat je de spullen die je nodig hebt zo snel en gemakkelijk mogelijk kunt krijgen; het helpt ook bij het inpakken van de opvangzak, en zorg ervoor dat u uw kit niet beschadigt door hem door een opening van formaat te dwingen. Met een open toegang, een verlengd voorvak dat opslag biedt voor maximaal twee keepnets en een schepnet, terwijl een tweede voorvak, dit keer met een veilige dubbele ritssluiting, voldoende ruimte biedt voor zijbakken en banksticks, evenals twee zijladen met grote capaciteit, deze tas is de droom van een wedstrijdvisser, die ruimte biedt voor al uw bankbenodigdheden, en ruimte biedt voor de andere noodzakelijke uitrusting die u bij u zult hebben voor een stevige vissessie.


X5 is het speciale wedstrijdvisserijprogramma van Advanta, een dynamisch opkomend merk dat wordt ondersteund door de passie voor vissen en de retailexpertise van Angling Direct, een van de populairste leidende namen in visuitrusting en accessoires in het Verenigd Koninkrijk, en toegewijd om te zorgen voor vissers van alle achtergronden en budgetten kunnen het concurrentievoordeel brengen dat wordt geboden door duurzame, betrouwbare en hoogwaardige visgerei, of dat nu in een gevechtssessie met wedstrijdvakken is of in het relaxte landschap van een rustig karpermeer. Advanta biedt voor elk wat wils, ongeacht uw visstijl en uw budget, zodat u de beste viservaring hebt, zonder de bank te verslaan.


Als je op weg bent naar een wedstrijdvistoernooi, wil je zo snel mogelijk worden uitgeladen zodra je op de plaats bent, en je wilt niet dat je hold ups naar je paaltje gaan. Wetend waar de competitieve wedstrijdvisser op zal focussen, heeft Advanta de X5 Carry All gemaakt met sterke, duurzame handgrepen aan de zijkant, zodat je snel en gemakkelijk je koffer uit de kofferbak en op je tackle-trolley kunt krijgen, terwijl je gewatteerd bent schouderriem en sterke, duurzame handgrepen betekenen dat, als het terrein uw trolley begint te vertragen, u uw kit gemakkelijk naar uw pen kunt dragen, zonder tijd te verliezen.


Ontworpen om er in alle scenario's goed uit te zien en u tegelijkertijd de functionaliteit te bieden die u nodig heeft, en ervoor te zorgen dat u nooit een item van uw luciferspakket hoeft te laten liggen vanwege ruimtegebrek, combineert de Advanta X5 Large Carry All vet, opvallende vorm met volledige functionaliteit, waardoor u opvalt om de juiste redenen. Hoewel de Carry All je vis niet voor je zal vangen, moet het ervoor zorgen dat je alles bij de hand hebt om de uitdagingen van weer en water aan te pakken en er bovenop te komen.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD177
To top