Toggle Nav

Advanta X5 30 Molen

Niet op voorraad
SKU
AD17090501
5 + 1 kogellagers
Compacte behuizing
Micro-instelbare voorspanning aan de voorzijde
Snelvouwhandvat
Soft-touch ergonomische rubberen grip
Hoge overbrengingsverhouding van 5,2: 1
Lijnvriendelijke nylon lijnclip
Snelbeugelarm met vergrendelde positie
Oversized borgtochtrol
Positieve vergrendeling stil anti-reverse
1x aluminium spoel en 1x polymetrische spoel
Geschikt voor vissen met Match Feeder en vissen met kunstaas
€ 22,59
Spaarpunten U verdient 23 Punten met dit product.
Met zijn compacte behuizing en opvallende rode afwerking is de Advanta X5 30 een molen die ver boven zijn gewicht uitsteekt, waardoor je een kracht van opbouw krijgt die perfect is voor de zwaardere eisen van feedervissen en een gevoel en reactievermogen waarmee je de het beste van elke aantrekkingskrachtstechniek, zelfs in uitdagende omstandigheden. Wat uw hengelsportambities ook zijn, de Advanta X5, net als alle kwaliteitsuitrusting van dit dynamische en groeiende merk, is er om ervoor te zorgen dat u ze bereikt.

Met een micro-instelbare voorspanning, snelle trip, vergrendelbeugelarm, geruisloze anti-reverse en ergonomische rubberen grip, samen met een snelvouwhandvat en lijnvriendelijke nylon clip, geeft deze spoel u volledige controle over kleinere vissoorten in eender welk water, met de krachtige overbrengingsverhouding die een vlotte lijnterugkeer mogelijk maakt, je vangst zo snel mogelijk naar de oever en in het net haalt, en je vitale seconden spaart in een wedstrijdvisscenario, waar hoe snel je je lijn kunt binnenhalen, of je nu wilt een andere vis of je aas veranderen, doet er echt toe. Deze uitzonderlijke besturing beveelt de X5 ook aan voor kunstaas, waardoor je de precisie en flexibiliteit hebt om echt creatief te worden met je techniek.

De nieuwe X5-serie van Advanta is ontworpen met het oog op wedstrijdvissen en is gewijd aan deze ultieme uitdrukking van het sportieve karakter van sportvissen, en biedt wedstrijdvissers op alle niveaus de uitrusting, ervaring en betrouwbaarheid die het verschil op de bank kunnen maken. Of je nu uitkijkt naar je eerste clubwedstrijd, of al jaren meedoet met openingen, de X5-reeks van Advanta biedt je de concurrerende prestaties die je nodig hebt, voor de prijs die je wilt. Als je er goed uit wilt zien op de oever en in de visstek met apparatuur die een opvallende vorm combineert met een onberispelijke functie, dan is het specifieke Advanta-assortiment van Angling Direct gemaakt met ervaring, passie, kennis en expertise om je de ultieme high-performance hengelsportervaring te bieden. . De onverwachte kracht van deze dynamische, betaalbare haspel zorgt ervoor dat feeder moeiteloos kan vissen, waardoor u een eenvoudig, maar vaak over het hoofd gezien, voordeel krijgt in competitievere scenario's.

Angling Direct heeft het vriendelijke, betrouwbare advies van uw lokale tackleshop gecombineerd met de merkkracht en professionele competentie van een nationaal merk om sportvissers van alle disciplines de beste uitrusting, uitrusting en accessoires te bieden, van merken zoals Shimano, Fox, Trakker en Daiwa, evenals de dynamische energie en creatieve passie van opkomende merken zoals Advanta en RidgeMonkey, tegen prijzen die alles te maken hebben met waar voor uw geld, en koop-het-nu betaalbaarheid. Met een toewijding aan de toekomst van vissen, zijn ze er hartstochtelijk voor om ervoor te zorgen dat, ongeacht je achtergrond, ervaring of budget, er geen belemmeringen zijn voor het verkrijgen van de uitrusting die je nodig hebt om te vissen zoals jij dat wilt.

Een molen van goede kwaliteit kan het verschil maken op vrijwel elke set-up, en is de krachtpatser van je hengelarsenaal. Bepaal hoe ver, vloeiend en nauwkeurig u kunt werpen, hoe snel en netjes u uw lijn kunt inbrengen als u een aanbeet hebt en hoe gemakkelijk het is om uw lijn vrij van klitten te houden, uw reel kan echt maken of breken uw vissen, dus of u nu net begint, of uw set bijwerkt, het verkrijgen van de juiste molen moet uw topprioriteit zijn.
Met de Advanta X5 30 Reel kunt u al deze essentiële prestaties krijgen voor een werkelijk onverslaanbare prijs die u niet kunt negeren. Krijg het voordeel van Advanta voor uw vissen met de X5 30 Reel.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD120
To top