Toggle Nav

Advanta Protector Megalite Bivvy Haringen Set

Op voorraad
SKU
AD17111401
10x Ultra-lichtgewicht maar sterke haringen
Weegt minder dan een halve standaard haringset
Lichtgewicht geharde T9 aluminium constructie
Geleverd in een nylon tas met trekkoord
Elke haring weegt slechts 45 g!
€ 20,33
Spaarpunten U verdient 20 Punten met dit product.
Wanneer de omstandigheden veelbelovend lijken voor een betovering op de waterkant wil je het niet missen omdat je je zorgen maakt over hoe je bivvy gaat staan. Dat is waar de Advanta Protector Megalite Bivvy Peg-set op zichzelf staat, zodat je je bivvy kunt verankeren tijdens het slechtste winterweer - want de winter is de beste tijd om erop uit te gaan na snoek en andere grote roofvissen die op de loer liggen in de warme diepten en meer kans op een handige, smakelijke uitziende doodvoer omdat het calorieën biedt zonder inspanning. Als je je bivvy-set kunt krijgen om het ergste te overleven dat het Britse weer met fatsoenlijke haringen naar je toe kan gooien, dan is er geen reden om je vissen te missen.

Het wordt u aangeboden door Angling Direct en het merk Advanta heeft een speciaal assortiment voor alle belangrijke visdisciplines zodat u, ongeacht uw passie, hoogwaardige, betaalbare uitrusting en accessoires kunt krijgen en uw vissen naar een hoger niveau kunt tillen. Geprezen om aantrekkelijk te zijn voor jongere of beginnende sportvissers die net hun viskit hebben opgezet, maar met de prestaties om te voldoen aan de behoeften en eisen van meer ervaren vissers, die mogelijk op zoek zijn naar extra kitartikelen of een tweede set voor de auto willen opzetten boot of caravan.

Deze haringen zijn ultralicht, wegen slechts 45 gram per haring, dus je hebt maximale all-weather bivvy-bescherming, met minimaal ongemak.
.
Met 10 geharde T9 aluminium bivvy haringen in een versterkte nylon tas met treksluiting, zorgt deze Bivvy-peg-set van Advanta ervoor dat, ongeacht het weer, je bivvy nergens heen gaat, waardoor je je kansen om met je wintervissen gaat maximaliseren en een nieuw persoonlijk record gaat inbrengen - een prestatie die je hart absoluut zal verwarmen tijdens de koudere nachten en je iets geeft om te glimlachen, zelfs als het weer je naar beneden haalt.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD197
To top