Advanta GS Forel Net

-39%
€ 10,99

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
90%
Op voorraad
Model: AD118
Ordernummer: AD17070408
 

Specificaties

 • Compact zwart ingelijst net
 • Rubberen gaas om vastgeraakte haken te verwijderen
 • Elastische leeflijn voor veilig gebruik
 • Perfect voor de game en micro-lure-visser
 • Afmetingen: 31 cm B x 61 cm L
 • Gratis Verzending
  • Word nu lid AD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)
  • Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)
  • Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)
 • BETAALMOGELIJKHEDEN

  BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bekroonde Klantenservice

  Feefo Logo

  Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

  Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Gebracht door Advanta, een dynamisch merk dat is gespecialiseerd in het creëren van betaalbare, duurzame hengelsportuitrusting die een betaalbare, betrouwbare optie biedt voor de beginnende visser die zijn eerste uitrusting koopt, het GS Forel Net zou ook een goede reisoptie zijn voor de meer ervaren visser die op zoek is naar een vakantiepakket en niet teveel wil uitgeven aan uitrusting die slechts twee of drie keer per jaar zou kunnen worden gebruikt.

Gesteund door Angling Direct, een van de meest populaire visdetailhandelaren in het Verenigd Koninkrijk, levert Advanta betaalbare kwaliteit die ideaal is voor elke visser ongeacht je discipline of stijl en waar je ook maar wilt vissen.

Waar en wanneer je ook aan het vissen bent, een kwaliteits schepnet is een van de belangrijkste items in je hengelsportarsenaal. Hoe sneller en soepeler je vissen van bijt tot oever kunnen krijgen en hoe sterker het handvat en spreidblok op je schepnet, hoe beter. Kortere, soepelere inbreng resulteert in vissen die minder gestrest zijn en beter herstellen wanneer ze worden teruggezet in het water terwijl kracht via het spreiderblok en handvat van een schepnet ervoor zorgt dat u niet per ongeluk uw prijzenvangst dumpt voordat je het op de waterkant krijgt - of erger nog een delicate, gemakkelijk gestresste vis laten vallen op een ruwe, grindachtige oever, waar hij zichzelf gemakkelijk kan beschadigen.

Wanneer je een sterke, levendige vis binnenhaalt, vooral als hij aan een haak van de dreg hangt, kun je soms eindigen met de haak die in de mazen van je schepnet grijpt terwijl de vis hem probeert af te werpen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de vis meer onder stress staat, waardoor het moeilijker wordt om snel te herstellen als het weer in het water is teruggezet. Het kan er ook toe leiden dat je een vervangend schepnet moet kopen want een hersteld net zal niet dezelfde sterkte en zal zeker niet zo zachtaardig zijn voor de vis. Met een rubberen gaas is dit schepnet veilig voor ongelukken met de haak terwijl de elastische vanglijn ervoor zorgt dat het veilig kan worden gebruikt of u nu op forel vist of op zoek bent naar kleine exemplaren, die u richt op een micro-lokaas . Het compacte, zwarte ontwerp maakt dit schepnet opvallend om te bekijken en gemakkelijk te vervoeren - ideaal voor elke oever.

Meer informatie
Manufacturer Product ID AD118

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top