Toggle Nav

Advanta Endurance Rugzak 45L

Op voorraad
SKU
AD17111007
Gemaakt van duurzaam 210D-polyester
45 liter inhoud
Groot hoofdbinnenvak
Zes externe vakken
Elastische bankstickbevestigingen voor eenvoudig transport
Verstelbare, gevoerde draagriem en harnas
Evenwichtig ontwerp voor optimaal comfort
Afmetingen: 50 cm L x 30 cm B x 46 cm H
€ 56,49
Spaarpunten U verdient 56 Punten met dit product.
Als u op zoek bent naar een handige, duurzame manier om al uw essentiële visproducten klaar te zetten voor een dag bij de oever dan is deze rugzak met grote capaciteit, met zes externe vakken, een duurzame, praktische en stijlvolle optie. Het uitgebalanceerde ontwerp maakt het gemakkelijk om te dragen terwijl de verstelbare, gevoerde draagriem en harnas je volledige comfort bieden hoe lang je er ook opuit bent. Gemaakt van 210D polyester, dit is een slijtvaste rugzak die is gebouwd om de ontberingen van het leven op de oever te weerstaan terwijl je ervoor zorgt dat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik gemakkelijk kunt bewaren tijdens een levendige sessie. Met een elastische bankstickbevestiging biedt deze Advanta Endurance 45L Rugzak echt volledige visserijfunctionaliteit, ongeacht uw discipline en sessie-ambities.

Visrugzakken zijn ideaal voor wedstrijdvissers maar ook voor degenen die graag onderweg willen blijven of ze nu profiteren van een anders leeg meer of de lengtes van een stedelijke rivier of kanaal aftasten. Hiermee kun je je essentiële uitrusting, aas, onthaakmatten en andere essentiële benodigdheden aan de oever maar ook voedsel en water voor de dag en wat kleding voor de regen dragen en de visgerei die je nodig hebt tijdens een actieve sessie binnen handbereik houden klaar om in te grijpen zonder waardevolle vangsttijd te verliezen - wat in een wedstrijdtoernooi het verschil zou kunnen maken tussen winnen en verliezen - een rugzak heeft een lage footprint, maximale opslagmogelijkheden om alles wat je nodig hebt gemakkelijk tot aan de waterkant te krijgen - en verder weg als je vanaf een platform vist.

Lichter dan een carryall met meer bruikbare ruimte dan een zwerfers tas een rugzak is de perfecte optie voor de dagvisser die volledig uitgerust wil zijn met een set-up die volledige flexibiliteit geeft, en de mogelijkheid om snel en effectief te reageren op veranderingen in het weer, watercondities of visgedrag.

Het merk Advanta, dat wordt ondersteund door Angling Direct, is ontworpen om een beroep te doen op sportvissers uit alle ervaringsniveaus, in alle visdisciplines en biedt hoogwaardige, kwalitatieve uitrusting en accessoires tegen betaalbare prijzen, die stijlvolle looks en een functionele waterkantfunctionaliteit samenbrengen. Of u nu uw eerste vispakket koopt of op zoek bent naar een bestaande visgerei, Advanta heeft een assortiment dat u nodig hebt, tegen de gewenste prijs, om uw vissen het prestatievoordeel te geven.

Deze rugzak van 45 liter is groot genoeg om u volledig uit te rusten voor een dag vissen of zelfs een overnachtingsteek, terwijl deze compact en gemakkelijk te vervoeren is het is de ideale aanvulling voor elke visgerei winkel of u nu een toegewijde karpervisser bent of een mooi weer-visser.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD532
To top