Toggle Nav

Advanta Endurance Lood Tasje Single

Op voorraad
SKU
AD17111010
Gemaakt van duurzaam 210D-polyester
Heavy duty constructie en ritsen
Geschikt voor leads en feeders
Handvat
Ook geschikt voor andere visgerei
€ 9,03
Spaarpunten U verdient 9 Punten met dit product.
Visgerei op weg naar de oever georganiseerd en beveiligd houden en voorkomen dat het andere delen van de kit beschadigt of zelf beschadigd raakt, is een essentiële overweging voor een geslaagde sessie; er kunnen weinig dingen erger zijn zijn dan wanneer je bij de oever aankomt en merkt dat je het moet doen zonder een belangrijk stuk gereedschap.


Als je je leads netjes, georganiseerd en uit de buurt van gemakkelijk beschadigde items wilt houden, dan is een lead-etui het ideale item voor opslag. Ontworpen om uw leads in perfecte staat te houden en te voorkomen dat ze tegen andere items in uw kit kloppen neemt het Advanta Endurance Single Lead Pouch uw best presterende visgerei terwijl het netjes in een rugzak past, vistas of zelfs een jaszak. Gemaakt van duurzaam 210D polyester met een heavy duty rits voor volledige veiligheid en gemakkelijke toegang deze tas is geschikt voor alle soorten leads feeders en andere visgerei dus wat je ook nodig hebt, je hebt het bij de hand. Er is zelfs een handvat voor gemakkelijk transport.


Advanta, het merk van Angling Direct, brengt een dynamische, toekomstgerichte visie op alle aspecten van het vissen met een reeks uitrusting en accessoires die ontworpen zijn om jonge vissers visueel aantrekkelijk te maken en betaalbaar voor beginnende en ervaren vissers zullen zeker waarderen en een kwaliteit, prestaties en duurzaamheid die meer dan voldoet aan de eisen van de ervaren visser. Met opvallende branding en ontworpen door een team met een passie voor vissen, met een schat aan persoonlijke hengelvaring die wordt ingebracht in alles wat het merk doet.


Advanta biedt tal van visbagage en accessoires, zodat u gemakkelijk de perfecte aanvulling voor dit feeder-etui kunt vinden waardoor u een stijlvolle set-up aan de oever krijgt die de aandacht trekt met een duurzaamheid en prestaties die bewondering in uw richting zullen doen komen, waar u ook vist en wat je discipline ook is.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD535
To top