Toggle Nav

Advanta Endurance Holdall 4 Hengel Foedraal

Op voorraad
SKU
AD17111002
Gemaakt van duurzaam 210D-polyester
Ontworpen om vier hengels compleet met molens intern te dragen
Heeft de capaciteit om 2 extra opgetuigde hengels uitwendig te dragen
Interne klittenbandhengel bevestigingsriemen
Hulp bij het laden en lossen
Ook geweldig voor het transport van een schepnet en bankstokken
Hoge kwaliteit rits op het hoofdcompartiment voor gemakkelijke toegang
Volledig gevoerd interieur voor extra bescherming
Twee externe zakken
Gevoerde schouderriem en handvat
€ 56,49
Spaarpunten U verdient 56 Punten met dit product.
Als je tijdens je vissessie graag mobiel wilt blijven, verschillende delen van een rivier bestookt om de allerbeste vissen te vinden dan is de enige manier waarop je alle hengels die je mogelijk nodig hebt efficiënt te zijn kunt houden in een foedraal die ontworpen om licht genoeg te zijn om over je schouder gedragen te worden, maar met voldoende vulling om volledige bescherming te bieden voor al je hengels, ongeacht hoe ongelijk de oever is of hoe vaak je je foedraal in de haast over je schouder slingert.


Foedralen bieden u alle voordelen van licht, flexibel hengelen onderweg, met de geruststelling van volledige bescherming voor uw vitale uitrusting, evenals het gemakkelijker laden en lossen voor vissers die liever op de oever blijven.


Gemaakt van 210D polyester, is deze foedraal ontworpen om vier hengels te dragen die zijn opgetuigd met molens met een extra twee opgetuigde hengels die aan de buitenkant worden gedragen, zodat je gemakkelijk zes stangen kunt nemen waar je maar wilt voor een succesvolle vissessie. Interne klittenbanden en interne vulling bieden volledige bescherming tijdens opslag en zelfs op het ruigste terrein dus u kunt gerust zijn door te weten dat al uw hengels altijd in topconditie bij de oever zijn klaar om in actie te komen. Met de extra capaciteit om een schepnet en banksticks in twee externe vakken te transporteren is dit een ongelooflijk veelzijdige, functionele foedraal gepresenteerd in subtiele Advanta grijs en met discrete branding die aan elke waterkant en op elke locatie goed uitziet terwijl de gevoerde schouderriem en handgreep de mobiele visser de meest comfortabele ervaring geeft zelfs als de foedraal helemaal vol zit met hengels, net en banksticks.


Een van de kenmerken van het vissen met karpers en specimens is de flexibiliteit en het vermogen om onmiddellijk je uitrusting en tactieken aan te passen in reactie op nieuwe water- of weersomstandigheden dat de twee disciplines, die elkaar in zekere mate overlappen, beide noodzakelijk maken. Voor de meest toegewijde karpervissers is het idee om uit te gaan met slechts één hengel zo bizar als het idee dat je op een zakelijke bijeenkomst in je pyjama zou kunnen verschijnen, terwijl vissers met een specimen vaak een andere soort nastreven dan degene die ze er daarna op uit gegaan, moet een verscheidenheid aan hengels bij de hand hebben. Hengelen is zeker niet een one-rod-for-every-situation sport, wat een deel van de reden is dat het een dure hobby kan worden.


Advanta is het dynamische thuismerk van Angling Direct en combineert foutloos retailkennis met passie voor vissen om een reeks hoogwaardige uitrusting en accessoires te creëren die beschikbaar zijn voor vissers van alle disciplines, achtergronden en ervaringsniveaus tegen prijzen die zal de bank niet breken. Met prestaties en betaalbaarheid die beginnende en ervaren vissers zullen hebben die veel toekomstige aankopen doen, is Advanta zeker een merk om naar te kijken.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD527
To top