Toggle Nav

Advanta Discovery RVS Hengel met Dubbele Tip

Op voorraad
SKU
AD17050102
Lichte maar krachtige hengel
Ideaal voor vissen op middelgrote vissen
Carrier-gedeelte met quiltpunten van 1, 2 en 3oz
1,6 lb testcurve
Slank en gevoelig
€ 69,59
Spaarpunten U verdient 70 Punten met dit product.

De Advanta Discovery RVS Twin Tip is een lichtere versie van de Discovery Twin Tip Power SU, maar biedt toch een goede weerstand. Deze hengel werkt goed wanneer je een beetje extra kracht nodig hebt om verdere afstanden af te leggen voor middelgrote vissen zoals kopvoorn, baars, zeelt, brasem en voorn.

Met een testcurve van 1,6 lb en Avon-top beschikt deze staaf van 12ft over een draagprofiel dat wordt geleverd met een selectie van 1,2 en 30 quiver tips.

Ontworpen met vissers in gedachten van het gedreven, bekwame team achter het merk Advanta, een stijgende naam in de viswereld van betaalbare, hoogwaardige visuitrusting die is opgebouwd op basis van persoonlijke kennis en praktische ervaring.

De producten van Advanta zijn gemaakt met focus en toewijding om u echt voordeel te bieden in uw hengelsportavondturen en de Discovery Twin Tip is niet anders.

Een slanke, responsieve, lichtgewicht hengel, die een traditioneel ontwerp combineert met ultramoderne prestaties, de Discovery Twin Tip is voorzien van een responsieve 30T carbon blank, DPS 18 mm reelhouder met een 3K carbon vat en een lichte, duurzame matte afwerking.

Brasem en zeelt, beide hoden van grondvoer en met de extra werpkracht van de Discovery Twin Tip kun je het veroorloven om je aas over de visstek te spreiden zodat de vissen zich ontspannen en zich op afstand kunnen ontspannen voordat je je haakaas ingooit.

De Discovery Twin Tip is een hengel die is gebouwd om te verrassen - niet alleen de vis maar ook andere vissers. Een hengel die licht is zou je niet het soort kracht moeten geven dat de Discovery doet en een betaalbaar merk zou niet het voordeel moeten hebben dat Advanta de slimme visser biedt.

De Twin Tip Discovery is een hengel die er goed uitziet en beter presteert dus profiteer van de kennis en passie die het merk Advanta ondersteunt krijg de juiste hengel voor de vis die je zoekt, ga erop uit en heb plezier.

Als je op zoek bent naar middelgrote vissen, een leuke sessie en een verrassende hoeveelheid knaller voor je geld, dan zal je waarschijnlijk niet beter doen voor de prijs dan de Advanta Discovery Twin Tip. Krijg de juiste hengel, met de juiste opstelling, en de vis die je wilt, zal zeker volgen.

Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD123
To top