Advanta Deluxe Schuim Onthaak Mat

-13%
€ 35,09

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
100%
Niet op voorraad
Model: AD312
Ordernummer: AD13091201

Specificaties

  • Uitstekende visveiligheid
  • Waterdichte stof van 600 denier
  • Royaal opgevuld om levendige karpers te beschermen
  • 8 cm dikke met polystyrene korrels gevulde rand
  • Schuimbasis van 2 cm dik met hoge dichtheid
  • Handgrepen voor eenvoudig dragen
  • Plooien doormidden en sluit met klittenband
  • 6 plastic bevestigingpunten
  • Afmetingen: 130cm (L) x 82cm (W)
  • Gratis Verzending
    • Word nu lid AD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)
    • Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)
    • Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)
  • BETAALMOGELIJKHEDEN

    BETAALMOGELIJKHEDEN

  • Bekroonde Klantenservice

    Feefo Logo

    Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

    Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Advanta Deluxe Schuim Onthaak Mat,

Dus je hebt je karper aan het einde van je lijn, je hebt de vis in het net gevangen en je tilt hem uit het water - wat nu? Je kunt de vis niet gewoon op de grond van de oever plaatsen en het risico lopen zijn beschermend slijm te verwijderen, zijn schubben of vinnen te beschadigen en het risico van ziekte te vergroten. Dit is waar je onthaakmat echt in het spel komt. Ontworpen om je karpers te beschermen en te ondersteunen op het land en te helpen bij het onthaakproces, het bezit van een onthaakmat is een integraal aspect van waterkant karperverzorging en essentieel voor de toegewijde visser die ervoor wil zorgen dat de vissen die ze verwijderen het water teruggeven in exact dezelfde staat - waardoor ze kunnen groeien en bloeien.

De Advanta Deluxe Foam Unhooking Mat is ontworpen om je vangst te beschermen tegen de ruwe oever. De meeste karperverwondingen op het land doen zich voor wanneer de karper zelf onrustig rondspartelt - zichzelf beschadigt tegen de oever of uw visgerei. Met deze dichtgevulde mat kunt u erop vertrouwen dat uw karper volledig beschermd is tegen het allerergste van dit risico. Het beschermt de karper tegen ruwe of ongelijkmatige golvingen op de oever en het zorgt voor een glad oppervlak waar de karper op kan liggen - om te voorkomen dat het beschermende slijm van de vis wordt verwijderd.

De mat is in staat om deze ondersteuning te bieden dankzij de 2 cm dikke schuimlaag met hoge dichtheid. Deze is omgeven door een perimeter van 8 cm diep polystyreen, die is ontworpen om te voorkomen dat een levendige karper zich van de mat kan manoeuvreren. Op deze manier kunt u zich volledig concentreren op het snel en veilig verwijderen van de haak uit de mond van de karper, en ook op eventuele andere verwondingen die de karper heeft opgelopen (zoals bijtwonden van andere roofdieren of kleinschalig verlies van het netproces ) zonder je zorgen te hoeven maken dat je vis zichzelf nog meer schade zal berokkenen door van de mat af te gaan en op de waterkant ligt.

De stof van de Advanta Deluxe Foam onthaakmat is 600 denier en volledig waterdicht. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over water dat in het schuim of polystyreen van de mat drupt, wat de droogtijd aan het einde van uw sessie aanzienlijk zou kunnen verlengen. Het is uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat uw vis op een nat oppervlak rust (nogmaals om te voorkomen dat het beschermende slijm wordt verwijderd) en het is van vitaal belang dat uw karper altijd nat wordt gehouden op de oever. Deze waterdichte mat zorgt ervoor dat water op de mat blijft liggen en niet in het schuim doordrenkt - waardoor je minder tijd hebt om je vangst opnieuw te watergooien.

De Advanta Deluxe Foam onthaakmat wordt gemakkelijk getransporteerd dankzij het gevouwen ontwerp en de webhandvatten. Met klittenbandriemen wordt de mat ook eenmaal gevouwen verzegeld, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat hij opengaat tijdens transport. Om de mat op de oever te houden, is hij voorzien van zes plastic penpunten. Hiermee kunt u uw mat opmaken bij uw aankomst van uw visstek zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u naar uw mat haast zodra uw vis uw haak heeft. Bovendien zorgen deze bevestigingspunten ervoor dat u uw mat niet op oever najaagt, mocht de wind onverwachts oppakken. Dit is een grote mat die zelfs de grootste karper comfortabel huisvesten kan. Met een lengte van 130 cm en een breedte van 82 cm hoef je je geen zorgen te maken dat je vis aan beide uiteinden van de mat valt. Dat will zeggen, tenzij je erin bent geslaagd om een gigantisch record-brekend stuk te landen!
Meer informatie
Manufacturer Product ID AD312

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top