Advanta Air Dry Bulk Bag

-98%
€ 0,14

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
60%
Niet op voorraad
Model: AD345
Ordernummer: AD13051005

Specificaties

Fijne mesh, heavy duty lucht droogzak
Ontworpen voor sessievissers
Het gaas zorgt voor luchtstroom
  • Gratis Verzending
    • Word nu lid AD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)
    • Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)
    • Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)
  • BETAALMOGELIJKHEDEN

    BETAALMOGELIJKHEDEN

  • Bekroonde Klantenservice

    Feefo Logo

    Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

    Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Advanta Air Dry Bulk Bag,


Als u iemand bent die graag met bevroren boilies gaat vissen, zult u begrijpen hoe belangrijk het is om uw aas voor gebruik goed voor te bereiden. Diepgevroren boilies moeten goed worden ontdooid en aan de lucht worden gedroogd om het meest effectief in het water te zijn. Het spreekt vanzelf dat ondoeltreffend aas tot een mislukte sessie leidt dus u wilt ervoor zorgen dat u klaar bent om te slagen door uw aas zo goed mogelijk op en naast de oever te bereiden. Dit is waar de Advanta Air Dry Bulk Bag echt in het spel komt. Ontworpen voor de lange sessievisser die graag een aantal dagen op rij op stap gaat is dit een tas waarmee je een grote hoeveelheid boilies in één keer kunt drogen - zodat je een grote hoeveelheid boilies hebt voorraad klaar om te distribueren als freebies of om aan je visgerei te bevestigen als haakaas.

De Advanta Air Dry Bulk Bag heeft een groot centraal gaaspaneel dat aan beide zijden van de tas is bevestigd. Dit zorgt voor een uitzonderlijk goede luchtstroom door de zak, zodat uw boilies snel en effectief kunnen uitdrogen. Een van de snelste manieren om boilies te degraderen en te bederven, is door ze te laten zweten terwijl ze warm worden en ontdooien. Door ze in een luchtdroge zak te plaatsen, kunt u het risico hiervan verminderen - de boilies beter bewaren en ervoor zorgen dat ze optimaal zijn wanneer ze het water in gaan. De buitenste stof van de tas is heavy duty en is ontworpen om het gewicht van een groot aantal boilies te weerstaan. Het wordt aanbevolen om deze tas aan een boom, bankstick of aan de zijkant van uw bivvy te hangen om een zo goed mogelijke luchtstroom te garanderen. Daarom zijn de handgrepen en naden van de tas extra versterkt, zodat de tas niet scheurt of scheurt onder het gewicht van de inhoud. De handgreep van de tas is ook voorzien van een klittenbandbekleding, zodat hij ook comfortabel te dragen is, terwijl u hem aan de waterkant vervoert.

De Advanta Air Dry Bulk Bag is afgewerkt in een krokante olijfgroene kleur, met een zwarte mesh. Dit zorgt ervoor dat deze tas er geweldig uitziet in combinatie met een willekeurig aantal van uw bestaande karpervisserijproducten - of dat nu uw bivvy is of uw karperhengels. Het heeft een grote opening met ritssluiting aan de bovenkant van de tas. Dit zorgt ervoor dat het eenvoudig is om uw boilies in en uit de zak over te brengen. Of je nu je boilies direct vanuit je boiliezak in de bulkzak giet voorafgaand aan je sessie of je je perfect voorbereide boilies uit de tas haalt om te gutsen, pletten of als voeder te gebruiken je zult in staat zijn om gemakkelijk te doen dankzij de gemakkelijke opening met ritssluiting van de tas.

Deze tas voegt zich bij een groeiend assortiment Advanta-producten van topkwaliteit. Advanta werd in 2011 opgericht toen het Angling Direct-team vaststelde dat het nodig was om het hele jaar door kernproducten op de markt te brengen. Het team wilde ook producten kunnen aanbieden die kosteneffectief waren voor klanten van Angling Direct - zonder het prijslabel van grote merken, maar beloven nog steeds hetzelfde hoge ontwerp- en productiekwaliteitsniveau. Het Advanta-team zou trots zijn om een van de producten in het assortiment te bezitten en ze kunnen met vertrouwen zeggen dat alle uitrusting is ontworpen, niet alleen voor vissers, maar ook voor vissers. Deze Advanta Air Dry Bulk Bag is zo'n product en het is ideaal voor het vers houden van karper lokaas en klaar voor gebruik op de oever.
Meer informatie
Manufacturer Product ID AD345

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top